k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

67% popust na slastno 2 kg telečjo kračo izpod peke za do 3 osebe!

9,95 €

Redna cena od 30,00 €

# / 5
ISKANO

67% popust na slastno 2 kg telečjo kračo izpod peke za do 3 osebe!

9,95 €

Redna cena od 30,00 €

Turške specialitete v pristnem ambientu Bližnjega vzhoda vas bodo zagotovo navdušile. Poskusite nekaj drugačnega in se prepustite eksotičnim okusom prave orientalske kuhinje. Brbončice boste razvajali z okusno telečjo kračo izpod peke s kostjo.

Okusite odlično turško kuhinjo! Na voljo je okusen Dana kebap iz telečje krače izpod peke s kostjo!

Yildiz Han

Turški kuharji pripravljajo izbor specialitet iz različnih turških regij po tradicionalnih recepturah zbranih med domačini. Najbolj znane mesne jedi zbrane v različnih vrstah kebaba sestavljajo le del ponudbe. Ob njih nudijo enakovreden izbor zelenjavnih jedi pripravljenih iz sveže nabrane zelenjave. Značilno aromo ustvarjajo z dodatkom česna, mete, peteršilja, origana in tolčene paprike, pri čemer nikoli ne uporabljajo konzerviranih dodatkov kot so Vegeta ali jušne kocke. Prav tako pripravljajo jogurt iz domačega mleka, ki spremlja marsikatero njihovo mesno ali zelenjavno jed.

KEBAP
Kebap je tradicionalna mesna jed iz Srednjega vzhoda, katere ime v dobesednem prevodu pomeni »vrteče se meso«. Kebap poznamo v veliko različicah, med najpogostejšimi so döner, jufka, šiš, iskender kebap itd. Z besedo »kebap« po navadi mislimo na jed v lepinji, polnjeni z govejim in piščančjim mesom ter različnimi vrstami zelenjave in omak, kakršne ponujajo v lokalih s hitro hrano v številnih mestih. Meso za döner kebap se običajno peče na navpično postavljenih vrtečih se nabodalih, na katerih je skupek govejega ali piščančjega mesa, ki se sproti reže s posebnim strojem ali večjim nožem. Meso se zatem da v dobro zapečen kruh ter doda zelenjavo in omake.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • neverjetno dobri gurmanski okusi Orienta
  • turška kulinarika in ambient, ki pričara vzdušje Bližnjega vzhoda
  • odlično kosilo v izbrani družbi
  • uživanje v odličnem okolju in okusni hrani na urejeni zunanji terasi
  • sprostitev od vsakodnevnih težav ob enkratni hrani

Podjetje s tradicijo

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Turško restavracijo Yildiz Han sta v Ljubljani pred leti odprla zakonca Bakirkaya. Z njo sta želela v slovensko okolje prinesti delček turške kulture. V restavraciji nudijo tipične kebabe, meso pečeno na odprtem ognju, bureke in ostale vrste pit, ki ohranjajo to bogato kulturno dediščino. Turški kuharji skrbijo, da je njihov izbor jedi vedno bogat in poln specialitet iz različnih turških regij. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (101)