k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na specialitete z okusnimi divjimi šparglji ali pizzo po izbiri!

od 4,25 €

Redna cena od 8,50 €

# / 7

50% popust na specialitete z okusnimi divjimi šparglji ali pizzo po izbiri!

od 4,25 €

Redna cena od 8,50 €

Idealna ideja za izlet na obalo po prvomajskih počitnicah: uživanje tik ob morju v centru Umaga in okusna pojedina z istrskimi divjimi šparglji. Okusne specialitete bodo zadovoljile še tako zahteven okus, vi pa boste domov odšli siti in nasmejani. Ne pozabite na kratke rokave in se posončite za prihajajoče poletje.

Podajte se v lokal na čudoviti lokaciji in s prekrasnim razgledom, zaradi česar boste v odlični hrani uživali še bolj!

istrski divji Šparglji

Šparglji so ena najbolj cenjenih samorasnih kultur, ki uspevajo na območju Istre, nabirajo pa jih od sredine marca do konca aprila. Rastejo na težje dostopnih mestih, pogosto v zavetju bodičastega grmičevja. Zato je predpogoj za nabiranje špargljev vešče oko, jeklena volja in neobčutljivost na nemalo prask.

Dnevi istrskih špargljev
Od 21. marca do 14. maja se bosta v restavracijah severozahodne Istre vila vonj in toplina istrskega gostoljubja. Dnevi istrskih špargljev bodo za vse prave "špargljogurmane" odlična priložnost, da uživajo v domišljenih, okusnih in dišečih dobrotah, pripravljenih na osnovi istrskega samoraslega šparglja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • istrski divji šparglji - zelenjava s posebnim in izjemnim okusom
  • čudovit razgled na staro mestno jedro in sončni zahod
  • obrok, v katerem bo brez dvoma uživala cela družina
  • bogate sestavine vas bodo navdušile z okusom
  • privoščite si eno izmed mnogih možnosti za kosilo ali večerjo
  • uživajte v jedeh s šparglji, ki so izjemno zdrava zelenjava
  • pizza iz krušne peči za prste obliznit

Rezervacija ni potrebna

Prijazna postrežba

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Restavracija Buoni Amici je urejena in prijetna, nahaja pa se ob morju. V svoji ponudbi imajo ogromno izbiro raznovrstnih jedi, med katerimi zagotovo najbolj izstopajo odlične specialitete, ki jih pripravljajo iz svežih in sezonskih sestavnih, da boste v njih popolnoma uživali.

UMAG
Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Sredozemlja.

Mesto ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve ...

V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Morje v Umagu je kristalno čisto in primerno za kopanje od maja do oktobra.

 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)