Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

51% popust na okusno mesno ali ribje kosilo v priznanem gostišču!

5,88 €

Redna cena od 12,00 €

# / 5

51% popust na okusno mesno ali ribje kosilo v priznanem gostišču!

5,88 €

Redna cena od 12,00 €

Če ste brez idej kaj bi skuhali za kosilo in se želite razvajati v slastni pojedini, potem se odpravite v gostišče Koren s čudovitim pogledom na Grad Žužemberk, na odlične domače specialitete. Ljubitelji mesnih jedi lahko izbirate med naravnem, danajskim zrezkom ali zrezkom z gobicami, ljubitelji ribjih jedi pa si naročite ribo, ki je na dnevnem meniju. Kosilo vsebuje še domače žganico za dobrodošlico, juho, prilogo in solato!

Pojedina bogatih okusov tako za mesojedce kot tudi za ljubitelje ribjih jedi! Kosilo poleg glavne jedi vsebuje še pijačo dobrodošlice, juho, prilogo in solato.

KULINARIKA GOSTIŠČA KOREN

Da bi gostom kar najbolje približali tradicijo in avtentičnost življenja na kmetiji, že od samega začetka sledijo zastavljeni viziji, »kjer je domače, zares domače«, kjer je na jedilniku le to, kar je trenutno na voljo, kar lahko pridelajo sami in dejansko izvira iz njihove kmetije.

Kosilo vsebuje puranji ali svinji zrezek v naravni omaki, na dunajski način ali z gobicami ali pa dnevno ribo,  domače žganico za dobrodošlico, juho, prilogo in solato.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • gostišče le nekaj sto metrov pod žužemberškimi slapovi
 • idilična lokacija in odlična hrana ob reki Krki
 • čudovit kraj, ki že 23 let privablja goste od vsepovsod
 • hišne specialitete, z domačimi sestavinami z vrta in ribami iz Krke
 • gospodinja Jožica, ki kuha strastno, predano in z ljubeznijo
 • prva kmetija na Dolenjskem, sedaj center turistične in kulinarične ponudbe
 • preprosto kosilo, ki prežene še tako hudo lakoto

Podjetje s tradicijo

Prijazna postrežba

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Tik ob reki Krki s čudovitim pogledom na grad Žužemberk in na cerkev sv. Mohorja in Fortunata leži Gostinstvo in turizem Koren. Postrežejo vam lahko s številnimi hišnimi specialitetami in dobrotami z vrta, ki so že prejele priznanje Vikend magazina v izboru Zlate Žlice za odlično pripravo in ponudbo domačih jedi. V okviru gostišča lahko najamete tudi prostor za piknike, pomagajo pa tudi pri organizaciji rojstnih dni, birm, obletnic mature, manjših porok, družinskih ali poslovnih srečanj ter team buildingov. Poleg kulinaričnih specialitet pa Žužemberk ponuja tudi možnost ogleda nekaterih naravnih in kulturnih znamenitosti. Ogledate si lahko mogočni grad Žužemberk, domačijo enega izmed naših največjih pisateljev, Josipa Jurčiča, samostan Stično in druge znamenitosti Suhe Krajine. Ponujajo tudi prenočišča. Razlogov za obisk Korenovih je torej veliko, gotovo boste tudi vi našli svojega!

KAM NA IZLET ?

 • Raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom, ki sta oddaljena le kratek sprehod, do Term Čatež pa je le 2 min vožnje.
 • Nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Morkice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet.
 • Gorjanci s posebno hidrološko in geomorfološko podobo tvorijo čudovito vinogradniško pokrajino.
 • Kostanjevica na Krki, ki leži na umetnem otoku.
 • Ogledate si lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki.
 • Grad Žužemberk v naselju Žužemberk v Suhi krajini in izhaja iz leta 1000.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)