k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na meso po izbiri ali hobotnico izpod peke na odprtem ognju!

od 39,80 €

Redna cena od 80,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na meso po izbiri ali hobotnico izpod peke na odprtem ognju!

od 39,80 €

Redna cena od 80,00 €

Končno je nastopilo lepo vreme in z njim pikniki! Povabite družino ali prijatelje in jih odpeljite na odlično kosilo ali večerjo izpod peke na odprtem ognju! Usedite se na čudovitem letnem vrtu, kjer vam bodo mojstri žara pripravili pravo GURMANSKO pojedino, ki je prava poslastica za ljubitelje mesnih in mediteranskih specialitet. Ta se bo še pred vašim prihodom več ur pekla poleg raznovrstne zelenjave, rezultat pa bo okusna kulinarična izkušnja! 

Izbirate lahko med odojkom, jagnjem, svinjskimi rebri, teletino ali hobotnico, zraven pa dobite še okusno zelenjavno prilogo!

sač ali peka na odprtem ognju

Sač ali peka je ena redkih ohranjenih posod za pripravo prave tradicionalne kulinarike. Takšen način priprave so poznale že starodavne kulture, sedaj pa se jo uporabljajo na območju balkana. Posoda za peko je sestavljena iz spodnje posode premera od 38 cm do 52 cm, kjer se pripravita meso in zelenjava in zvonastega pokrova, kamor se cel čas pečenja nalaga žerjavica, samo meso in zelenjava pa se peče več ur. Odlično se obnesejo tudi različne ribe in hobotnica. Obvezen dodatek so velike količine zelenjave in krompirja, ki poskrbijo za sočnost in dober okus. Najbolj fino je, ko se vse peče v eni posodi, zunaj, pečica in kuhinja ostaneta čisti, na koncu pa je okus mesa tak, ki ga ne moreš pričarati v nobeni zaprti kuhinji. Mehko, sočno, polno okusa. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izbirate lahko med odojkom, jagnjem, svinjskimi rebri, teletino ali hobornico
  • zraven dobite še okusno zelenjavno prilogo
  • odlično kosilo izpod peke na odprtem ognju
  • popolna ideja za kosilo
  • nasitilo se bo celo do 8 lačnih ust
  • tradicionalna bosanska, srbska in hrvaška kuhinja

Pestra dodatna ponudba

Prijazna postrežba

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

V kavarni in okrepčevalnici Pri mostu, ki se nahaja ob glavni prometnici tik ob reki Savi v Litiji, se splača zaviti na malico ali na sladko razvajanje. Poleg dnevnih jedi in pic obiskovalce prepričajo hišne torte, pecivo in domač sladoled. Tu lahko kupite ali naročite torte, potice, piškote in druge domače dobrote, ki jih pripravljajo na Kmetiji Čož. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)