Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na 1 kg slastnih mariniranih perutničk iz prave krušne peči!

6,90 €

Redna cena od 13,90 €

# / 5

50% popust na 1 kg slastnih mariniranih perutničk iz prave krušne peči!

6,90 €

Redna cena od 13,90 €

Slastne perutničke, ki se jih ne bo branil prav nihče! Za vas bodo pripravili 1 kg navadnih ali mehiško mariniranih perutničk iz prave krušne peči, zraven pa vam postrežejo še pikantno omako. Porcija, ki bo nasitila kar 3 osebe. Zagotovoljena odlično pripravljena specialiteta, prijeten ambient in prijazna postrežba v priljubljeni pizzeriji v Mariboru!  

Izbirate lahko med navadnimi ali mehiškimi mariniranimi perutničkami, zraven pa vam postrežejo še pikantno omako!

PIZZERIJA MORICCU

V pizzeriji Moriccu bodo za vas in vaše prijatelje pripravili odlične perutničke iz prave krušne peči, ki se jih ne more braniti nihče. Izbirate lahko med navadno ali mehiško mariniranimi perutničkami, zraven pa vam bodo postregli še pikantno omako. 

Restavracija, pub in pizzerija Moriccu se nahaja v Mariboru v predelu Melje. Kljub svoji legi sredi mestnega vrveža, lahko v piceriji najdete svoj mir in v miru uživate v kulinarični ponudbi. Zaradi raznolikosti ponudbe in razgibanosti prostorov so več kot primerni za zaključne družbe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • slastne perutničke, ki se jih ne bo branil prav nihče
  • 1 kg navadnih ali mehiško mariniranih perutničk iz prave krušne peči
  • zraven vam postrežejo še pikantno omako
  • odlična ideja za okusno malico, nasitno kosilo ali slastno večerjo
  • pred pizzerijo vas čaka brezplačno parkirišče

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

VEČ O PONUDNIKU

Pizzerija Moriccu se nahaja na začetku Melja, le dobrih 5 min hoda od glavne avtobusne  postaje in čisto zraven uvoza na hitro cesto proti Avstriji. 
Svoja vrata je odprla leta 2003, pred par leti pa postala picerija, ki jo odlikuje kakovostna ponudba, usposobljena in predana ekipa in vzdušje domačnosti.

Gostje se lahko razen v notranjih prostorih družijo še na dveh terasah, na voljo je tudi zunanje igrišče z igrali in trampolinom. V okolici Melja malice ali kosila po želji dostavijo na dom, sicer pa imajo za goste urejene parkirne prostore, ki se nahajajo za picerijo. Sprejemajo tudi zaključene družbe do 30 oseb. Na voljo je tudi WiFi.
Njihova ponudba zajema veliko vrst pic iz krušne peči, hamburgerjev, jedi z žara, lazanj, domačih burekov, domačih narezkov, raznih solat, zrezkov na več načinov …

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (186)