Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Arabska kulinarika! 51% popust na okusen falafel, Šiš Tauk sendvič ali kebab!

od 3,50 €

Redna cena od 7,00 €

# / 3

Arabska kulinarika! 51% popust na okusen falafel, Šiš Tauk sendvič ali kebab!

od 3,50 €

Redna cena od 7,00 €

Odpravite se v stari del Ljubljane in si privoščite kulinarično specialiteto, ki je bila priljubljena že v času starega Egipta. Polpetki iz čičerike in dišečih arabskih začimb, vas bodo popeljali na kulinarično popotovanje po daljnih deželah. V sendviču Šiš Tauk boste okusili odličnega mariniranega piščanca v arabskih začimbah, v kebab sendviču pa okusno goveje meso. Ob obroku vam bodo postregli tudi z zelenjavno juho in pa arabskim čajem. 

Eksotična hrana znana po svoji raznolikosti in začimbah. Vključena zelenjavna juha in arabski čaj!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • arabski čaj
  • zelenjavna juha

falafel hiša

FALAFEL
Izvor te okusne jedi je zastrt s tančico skrivnosti, vendar se predvideva, da falafel prihaja nekje s področja Egipta, nato pa so ga ponesli po celem Bližnjem vhodu in Indiji. Falafel so ocvrti polpetki iz zmlete čičerke in dišečih začimb. Danes falafel predstavlja priljubljeno brezmesno jed po vsem svetu, še posebej popularen je med vegetarijanci. 

KEBAB
Kebab je tradicionalna mesna jed iz Srednjega vzhoda, katere ime v dobesednem prevodu pomeni »vrteče se meso«. Kebab poznamo v veliko različicah, med najpogostejšimi so döner, jufka, šiš, iskender kebab itd. Z besedo »kebab« po navadi mislimo na jed v lepinji, polnjeni z govejim in piščančjim mesom ter različnimi vrstami zelenjave in omak, kakršne ponujajo v lokalih s hitro hrano v številnih mestih. Meso za döner kebab se običajno peče na navpično postavljenih vrtečih se nabodalih, na katerih je skupek govejega ali piščančjega mesa, ki se sproti reže s posebnim strojem ali večjim nožem. Meso se zatem da v dobro zapečen kruh ter doda zelenjavo in omake.

ŠIŠ TAUK SENDVIČ
V tem sendviču najdete okusnega mariniranega piščanca v arabskih začimbah, ki je položen v arabski kruh. Zraven je še sveža zelenjava in pa omaka tahin, ki je narejena iz sezama. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • falafel so hrustljavo ocvrti polpetki iz čičerike
  • priljubljen že v starem Egiptu, danes pa po vsem svetu
  • okusne jedi imajo mešanico blagih aromatičnih začimb
  • postrežejo vam še z zelenjavno juho in arabskim čajem
  • odlična priložnost za potep po centru Ljubljane

Rezervacija ni potrebna

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

V centru Ljubljane je prijetna, v orientalskem slogu opremljena okrepčevalnica Falafel Hiša. Strežejo mesne in vegetarijanske jedi, z veliko sveže zelenjave. Naj bo to zajtrk, prigrizek med delom, kosilo, večerja ali pa pogostitev prijateljev, v Falafel Hiši zadovoljijo vsak okus.   

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (111)