k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Spoznajte najmlajše s konji! 53% popust na 30-minutno jahanje za otroka!

5,90 €

Redna cena od 12,50 €

# / 6

Spoznajte najmlajše s konji! 53% popust na 30-minutno jahanje za otroka!

5,90 €

Redna cena od 12,50 €

Prvi koraki v živalski svet so za otroke poseben dogodek. Spoznajte jih s konji in jahanjem! V sedlu bodo spoznali svet iz druge perspektive in užili nekaj neokrnjene narave. Konji blagodejno vplivajo na težave premagovanja strahu pri otrocih, pomagajo pri krepitvi spomina in pozornosti ter jim dajejo občutek topline. Naj vaši otroci doživijo nepozabno izkušnjo v družbi plemenitih živali. Jahanje poteka pod vodstvom izkušenega inštruktorja. 

Jahanje in konji imajo na otroke pozitiven vpliv! Poleg tega tudi odlična vaja za izboljšanje ravnotežja, koordinacije in vzdržljivosti!

JAHANJE

Jahanje in konji imajo na otroke pozitiven vpliv. Dokazane so številne prednosti, ki so jih deležni otroci, ki imajo možnost druženja s konji in jahanja. Za jahalne začetke ni nikoli prezgodaj, saj se učenje prilagaja starosti otroka in njegovi sposobnosti. Jahanje je odlična vaja za izboljšanje ravnotežja, koordinacije in vzdržljivosti. Poleg vsega jahanje in druženje s konji lajša stres. Ko je otrok na konju pozabi na vse ostalo in uživa v tistem trenutku, občutku miru, zabave in uživanja na prostem in svežem zraku. Če je otrok sramežljiv in introvertiran, bodo konji in jahanje okrepili njegovo samozaupanje, neodvisnost, ob napredku se bo počutil udobno in dobro. Razmerje s konjem je resnično koristno, konji dajo veliko pozornosti svojemu jahaču, povezava pa je izjemna.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popoln izlet, ki bo vašim otrokom še dolgo ostal v spominu
 • preživljanje prostega časa z vašo družino v idilični naravi
 • varno jahanje pod budnim vodstvom izkušenega inštruktorja
 • druženje z živalmi, ki na ljudi vplivajo pozitivno in terapevtsko
 • jahanje je odlična vaja za izboljšanje ravnotežja, koordinacije in vzdržljivosti

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Enostaven nakup

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Na posestvu “konjeništva Rožanc” ni nikoli dolgčas, saj poteka veliko aktivnosti; šola jahanja, jahalni tabori, delavnice s konji in rojstnodnevne zabave za otroke. Vse to se nahaja v Velikih Laščah, kjer vas bodo poleg inštruktorjev pričakali še konjički Habanera, Gabi, Zato, Holly in Pandora. Na posestvu radi poudarijo prednosti jahanja in druženja s konji, saj imajo pozitiven vpliv na otroke. Otroci se lahko ob konjih naučijo timskega dela, medsebojne pomoči, zaupanja in spoštovanja. 

AKTIVNOSTI:

 • Šola jahanja: na posestvu Konjeništva Rožanc na Mali Slevici in Na ranču Frajlauf v Ložu izvajajo tečaje jahanja, tako za malo bolj izkušene jahače ali pa čiste začetnike. Jahačem sta na voljo peščena in travnata maneža v izmerah cca 20x40m. Tečaj prilagodijo željam in znanju vsakega posameznika. Poleg tečajev jahanja za otroke in odrasle nudijo tudi možnost jahanja na terenu.
  Otroci in odrasli spoznajo konjeništvo od osnov naprej. Spoznajo značilnosti konja, kako ga očistijo in pripravijo na jahanje. Nato se pod vodstvom izkušenega inštruktorja skupaj odpravijo v manežo, bolj izkušeni jahači pa tudi na teren kjer odkrivamo lepote bližnjih in tudi bolj oddaljenih krajev.
  Na njihovih mirnih in izšolanih konjičkih otroci in odrasli med jahanjem izvajajo tudi različne vaje za ravnotežje in razgibavanje s katerimi krepite motorične in senzorične sposobnosti jahača.
 • Otroški tabori: počitniški tabori se izvajajo v času pomladanskih poletnih in jesenskih počitnic Na počitniškem taboru, ki po navadi traja od 3-5 dni, se otroci spoznajo s konji in se naučijo za njih tudi skrbeti. Otroci se naučijo kako konja nahraniti, skrtačiti in pripraviti na ježo in še in še.
  Tabor vključuje: spoznavanje s konji glede na predznanje udeleženega, priprave konja na ježo in spoznavanje osnovne opreme, ki jo pri jahanju potrebujete, jahanje.
  V prostem času počnete zanimive in poučne stvari, igrate se razne igre, kopate se na Bloškem jezeru in še in še. Hrana in pijača in potrebni pripomočki so vključeni v ceno tabora.
 • Praznovanja: želite nepozaben rojstni dan za svojega otroka in njegove prijatelje? Praznovanje rojstnega dneva v naravi in družbi prijaznih konjičkov je zagotovo edinstvena izkušnja. Program je prilagojen glede na želje otrok in staršev ter seveda tudi glede na znanje in je tako primeren tudi za čiste začetnike. Otroci se na rojstnem dnevu zabavajo pri “konjskem frizerju“, naučijo se krtačenja konj in med tem konje tudi malo bolje spoznajo. Ko so konji skrtačeni, jih pripravimo na jahanje in odpeljemo v manežo. Otroci se v maneži naučijo pravilnega pristopa do konja, vodenja konja ter osnov jahanja. Najprej poizkusimo z jahanjem konja v koraku, tisti najbolj pogumni pa se lahko pod nadzorom izkušenega inštruktorja, preizkusijo tudi v kasu.
  Program vključuje: varstvo otrok, spoznavanje konjev in razne naloge na tleh, učenje priprave konja na jahanje, jahanje pod vodstvom izkušenega inštruktorja, prigrizki in pijača po dogovoru, trajanje programa je po željah in dogovoru.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (101)