HUDA CENA za 16-urni tečaj za voditelja čolna s pripadajočim učnim gradivom!

69,90 €

prodani

Prodanih 27 kuponov

# / 3

HUDA CENA za 16-urni tečaj za voditelja čolna s pripadajočim učnim gradivom!

69,90 €

prodani

Prodanih 27 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Si želite voziti čoln ali jadrnico ali vodni skuter? Potem se udeležite tečaja, kjer vas bodo opremili z vsem potrebnim znanje za mednarodno priznan izpit za čoln, s katerim lahko upravljate s plovili vseh vrst do dolžine 24 m. Hiter, zanimiv in interaktiven način pridobivanja navtičnega znanja z učitelji, ki imajo vrhunsko znanje in večletne izkušnje. Tečaji potekajo v kombinaciji spletnih predavanj v živo (teoretični del 12 šolskih ur), praktični del (4 šolske ure) pa poteka v učilnici v kar 12-ih mestih po Sloveniji.

Kar na 6 lokacijah po celi Sloveniji! Vključeni 2 šolski navtični karti, tiskan priročnik, e-naloge za navigacijo in kar 110 video vsebin.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  16- šolskih ur tečaja za voditelja čolna do dolžine 24 m za 1 osebo

  • tiskan priročnik
  • 2 šolski navtični karti
  • vrvica za praktične vaje iz vezanja vozlov
  • dostop do 110 video posnetkov
  • e-naloge za navigacijo
  Preberi vse

  HUDA CENA

  69,90 €

  Vrnemo 0,35 €

TEČAJ ZA IZPIT ZA ČOLNA

Izpit za čoln je mednarodno priznan, zato boste lahko v miru odpluli kamor vam bo hotelo srce, ne da bi se pri tem ubadali s pridobivanjem ustreznih certifikatov. Z izpitom za čoln lahko upravljate tako vodni skuter in jadrnico kot tudi motorni čoln do 24 m, ne glede na način ali moč pogona. 

Tečaj za izpit za čoln obsega 16 šolskih ur. Na tečaju boste obdelali vse teme, ki so potrebne za uspešno opravljanje izpita, kot so mornarska dela in veščine, osnove navigacije, pomorski predpisi, pravila o izogibanju trčenj na morju in osnove motoroznanstva.

Tečaji potekajo v popoldanskem času. Teoretični del v spletnih učilnicah s pričetki najprej ob 18:00  in zaključki najkasneje do  21:00. Praktični del pa v večini mest ob od 18:00 do 21:00. V nekaterih krajih praktični del poteka ob sobotah. Preverite pri ponudniku.

Praktični del tečaja lahko obiskujete v sledečih krajih:  Ljubljana, Kranj, Celje, Maribor, Novo Mesto, Murska Sobota, Dravograd, Koper, Ribnica, Most na Soči, Nova Gorica, Trbovlje.

Odlikujeta jih individulni pristop in skoraj 100% uspešnost tečajnikov na izpitu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • tečaj je nepogrešljiv za uspešno opravljanje izpita za čoln
 • odličen tečaj, sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela
 • izkušeni učitelji z vrhunskim znanjem in večletnimi izkušnjami
 • znanje, s katerim boste pluli po morju, kamor vam bo hotelo srce
 • možnost opravljanja tečaja v 6-ih različnih krajih po celi Sloveniji
 • vključenih, kar 110 video vsebin, e-naloge, navtični karti …
 • odlična ideja za izvirno darilo

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Strokovno osebje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv do vključno 31.5.2021.

OBVEZNA DOPLAČILA

54,50 €/osebo za stroške opravljanja izpita, ki jih po navodilih ponudnika poravnate Upravi RS za pomorstvo.

DODATNE UGODNOSTI

59,90 € za VHF tečaj.

REZERVACIJA

Obvezna prijava udeležbe najkasneje 3 delovne dni pred začetkom teoretičnega dela tečaja na: info@izpitzacoln.com. Vpišite želeni kraj praktičnega dela tečaja, kodo in ponudnika kupona ter vaš naslov, kamor vam bomo poslali gradivo.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termin najmanj 3 dni prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Tečaj lahko opravite v 12 ih mestih po vsej Sloveniji:
Ljubljana, Kranj, Celje, Maribor, Novo Mesto, Murska Sobota, Dravograd, Koper, Ribnica, Most na Soči, Nova Gorica, Trbovlje

Izpit se lahko opravlja na ministrstvu RS za promet v Ljubljani ali na Upravi RS za pomorstvo v Kopru ali na Agenciji za železniški promet v Mariboru.

Izpit za voditelja čolna lahko pridobi oseba, ki je dopolnila 16 let (čolne dolžine nad 12 metrov ali gliserje pa lahko kljub potrdilu upravlja le oseba, ki je dopolnila 18 let).

VEČ O PONUDNIKU

AJ Navtika je podjetje za navtično izobraževanje, z učitelji, ki jih odlikujeta vrhunsko znanje in večletne izkušnje. Njihovi tečaji so nepogrešljivi za uspešno opravljanje izpita, saj omogočajo kvalitetno razumevanje vsebine z individualnim in interaktivnim pristopom. Izvajajo tečaje in izpite za čoln, tečaje in izpite za VHF GMDSS radijsko postajo v vseh večjih mestih po Sloveniji. Zagotavljajo pogoste termine in vrhunsko pripravo na izpit, saj imajo skoraj 100 % uspešnost tečajnikov. Za vas lahko pripravijo tudi individualno ponudbo, kjer se bodo prilagodili vašim željam glede kraja in časa izvedbe tečaja, prav tako pa vas bodo zastopali na Upravi RS za pomorstvo pri prijavi na izpit. Individualne tečaje izvajajo praktično v vseh slovenskih regijah in v vseh mesecih v letu. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)

Ceneje ne najdeš nikjer!