k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

52% popust na začetni plesni tečaj valčka, cha cha cha in disco swinga!

29,00 €

Redna cena od 60,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

52% popust na začetni plesni tečaj valčka, cha cha cha in disco swinga!

29,00 €

Redna cena od 60,00 €

V paru se naučita zaplesati številne poznane klasične plese vključno s foxtrotom! Prepustita se vodstvu strokovnih plesnih učiteljev. Cha cha cha in angleški valček, disco swing in foxtrot. To so plesi, ki se jih boste naučili na tem izvrstnem tečaju, primernem za začetnike in neizkušene plesalce. Zamigajte z boki in postanite glavni na vsaki prihodnji zabavi!

V paru se naučita zaplesati številne poznane klasične plese vključno s foxtrotom! Prepustita se vodstvu strokovnih plesnih učiteljev.

PLESI

ANGLEŠKI VALČEK
Angleški valček ali počasni valček, družabni ples, ki se je razvil v začetku 20. stoletja iz hitrega valčka in bostona. V začetku se je plesal v veliko počasnejši obliki, 1921 pa so mu Angleži dali dokončno obliko: korak, korak, priključek.

CHA CHA CHA
Cha-cha-chá, neuradno imenovan cha-cha, je ples kubanskega izvora. Pleše se po istoimenski glasbi, ki jo je v začetku petdesetih let prejšnjega stoletja predstavil kubanski skladatelj in violinist Enrique Jorrin. Ta ritem se je razvil iz danzón-mambe. Ime plesa izhaja iz treskajočega zvoka stopal plesalcev, ko plešejo tri zaporedne hitre korake, ki so značilni za ta ples.

DISCO SWING
Termin Swing označuje skupino plesnih zvrsti in stilov, ki so nastali kot odziv na swing glasbo iz prejšnjega stoletja. Danes pa pod tem terminom mislimo predvsem na Lindy Hop, ples v paru, ki je svojo ponovno obujenje začel v 1980. letih v Ameriki, na Švedskem in Veliki Britaniji. Swing ima več različic, ena izmed teh je tudi disco swing, ki so ga plesali v klubih in diskotekah.

FOXTROTT
Foxtrott - Fox - lisica,Trott - hoja, tek. Družabni ples, ki je nastal leta 1913 v ZDA. Razvil se je iz ONE STEP-a, dokončno pa so ga oblikovali Angleži leta 1918. Pri nas so ga poimenovali Slowfox, fokstrot pa ohranili za ples, ki ga Angleži imenujejo Quickstep. Značilno neprekinjeno enakomerno gibanje, kjer so skoraj vsi koraki enako dolgi, zlasti značilen pa je swing - zamah telesa.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • začetni plesni tečaj primeren za neizkušene plesalce
  • cha cha cha, disco swing, angleški valček in foxtrot
  • prepustite se rokam izkušenih plesnih učiteljev
  • zablestite na vsakršni zabavi in plesišču
  • zagotovljena zabava in učenje
  • odlična ideja tudi kot darilo za boljšo polovico

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Plesna šola Taras deluje že od leta 2002 in ponuja začetke in nadaljevalne plesne tečaje različnih plesov, od standardnih do klasičnih in latinskoameriških. Izkušeni trenerji, sproščeno okolje in izbrana glasba bodo poskrbeli, da boste hitro osvojili plesne korake.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (183)