k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

54% popust na večurni tečaj za voditelja čolna! 9 lokacij po Sloveniji!

56,90 €

Redna cena od 123,00 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

# / 3

54% popust na večurni tečaj za voditelja čolna! 9 lokacij po Sloveniji!

56,90 €

Redna cena od 123,00 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Doživite vodne užitke v popolnosti! Udeležite se koristnih učnih ur, ki vam jih predstavijo pravi strokovnjaki z več kot 25 letnimi izkušnjami na področju pomorstva. Z znanjem boste možni jadrati ali upravljati čoln po neskončnih širinah modrega morja! Poleg možnosti opravljenja izpita boste deležni še do dostopa več kot 110 video vsebin ter do ostalega učnega gradiva.

Vključen tudi dostop do več kot 110 kvalitetnih video vsebin!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  16- šolskih ur tečaja za voditelja čolna za 1 osebo

  • barvni priročnik
  • 2 originalni navtični karti
  • vrvica za praktične vaje iz vezanja vozlov
  • dostop do več kot 110 video vsebin
  • prijavnica za izpit za čoln z navodili za prijavo na izpit
  • brezplačna uporaba učnih gradiv in pripomočkov
  Preberi vse

  -54 %

  123,00 €

  56,90 €

  Vrnemo 0,28 €

POTEK TEČAJA

Izvajajo tečaj, ki traja 16 šolskih ur in je potreben da se kvalitetno pripravite na izpit. Poteka po navodilih in izpitnem programu Uprave RS za pomorstvo, kjer boste obdelali celotno vsebino izpita in bili zagotovljeni visoke stopnje uspešnosti na izpitu.

Predavanja so razdeljena na 3 dni (običajno v popoldanskem času od 16.30 dalje) in se izvajajo po vseh večjih mestih po Sloveniji najmanj enkrat na mesec.
Uporabljajo preizkušene metode predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli). Vsebino razlagajo tudi z uporabo praktičnih primerov. Za vsakega tečajnika si vzamejo dovolj časa in ga vodijo skozi improvizirane situacije ter skozi učinkovito reševanje nalog ter ponavljanja.

Da bo učenje lažje in bolj zanimivo imate na voljo interaktivne vsebine. Tako prejmete nov tiskan barvni priročnik (z dostopom do QR kod in videovsebin), brezplačno pa zagotavljamo tudi več kot 110 videovsebin.

Prejmete pa tudi nova tiskana izpitna vprašanja z odgovori, ki obsegajo več kot 420 možnih izpitnih vprašanj in odgovorov nanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odličen tečaj, sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela
 • znanje, s katerim boste pluli po morju kot najboljši strokovnjaki
 • izkušeni učitelji s številnimi licencami in bogatimi praktičnimi izkušnjami
 • odlična ideja za vaše najboljše prijatelje
 • strokovnjaki imajo več kot 25 let izkušenj na področju navtike

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.
Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le enega.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2020.

DODATNE UGODNOSTI

50% popust na tečaj za VHF GMDSS

MOŽNA DOPLAČILA

54,50 €/osebo za stroške opravljanja izpita, ki jih po navodilih ponudnika poravnate Upravi RS za pomorstvo

REZERVACIJA

Obvezna čimprejšnja rezervacija udeležbe na tečaju preko obrazca na spletni strani: http://www.izpit-za-coln.com/index.php/tecaj-za-voditelja-colna-morje (najkasneje 1 dan pred začetkom tečaja). Obvezno vpišite šifro kupona v polje OPOMBE.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

 

Lokacije in termini tečajev dostopni na: http://www.izpit-za-coln.com/index.php/tecaj-za-voditelja-colna-morje. Tečaj lahko opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

 

Izpit se lahko opravlja na ministrstvu RS za promet v Ljubljani ali na Upravi RS za pomorstvo v Kopru ali na Agenciji za železniški promet v Mariboru.


Izpit za voditelja čolna lahko pridobi oseba, ki je dopolnila 16 let (čolne dolžine nad 12 metrov ali gliserje pa lahko kljub potrdilu upravlja le oseba, ki je dopolnila 18 let).

VEČ O PONUDNIKU

Morska pot je specializirano podjetje za navtično izobraževanje in ponuja tečaje, ki so zasnovani na zanimivem praktičnem in interaktivnem procesu učenja. Tečaji omogočajo kvalitetno razumevanje vsebine in skoraj 97 % uspešnost na izpitu. Izvajajo celovito navtično izobraževanje. Tako izvajajo vse vrste tečajev za čolne (voditelj čolna, preizkus znanja, VHF GMDSS, mornar motorist), praktične tečaje na jadrnici (začetni, nadaljevalni, osvežitveni tečaj šola jadranja) ali motornem čolnu (šola varne plovbe na manjših čolnih ali večjih jahtah).

Tečaje izvajajo vsaj enkrat mesečno na različnih lokacijah po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Koper, Nova Gorica, Novo Mesto, Celje in Kranju) in po potrebi tudi na vašem domu, v vašem podjetju, itd. Imajo več kot 25 letne izkušnje na področju navtike in pomorstva. Predavatelji imajo višješolsko izobrazbo in tudi predavajo doma in v tujini.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (131)

Ceneje ne najdeš nikjer!