Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

54% popust na večurni tečaj za voditelja čolna! 9 lokacij po Sloveniji!

56,90 €

Redna cena od 123,00 €

# / 3

54% popust na večurni tečaj za voditelja čolna! 9 lokacij po Sloveniji!

56,90 €

Redna cena od 123,00 €

Doživite vodne užitke v popolnosti! Udeležite se koristnih učnih ur, ki vam jih predstavijo pravi strokovnjaki z več kot 25 letnimi izkušnjami na področju pomorstva. Z znanjem boste možni jadrati ali upravljati čoln po neskončnih širinah modrega morja! Poleg možnosti opravljenja izpita boste deležni še do dostopa več kot 110 video vsebin ter do ostalega učnega gradiva.

Vključen tudi dostop do več kot 110 kvalitetnih video vsebin!

POTEK TEČAJA

Izvajajo tečaj, ki traja 16 šolskih ur in je potreben da se kvalitetno pripravite na izpit. Poteka po navodilih in izpitnem programu Uprave RS za pomorstvo, kjer boste obdelali celotno vsebino izpita in bili zagotovljeni visoke stopnje uspešnosti na izpitu.

Predavanja so razdeljena na 3 dni (običajno v popoldanskem času od 16.30 dalje) in se izvajajo po vseh večjih mestih po Sloveniji najmanj enkrat na mesec.
Uporabljajo preizkušene metode predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli). Vsebino razlagajo tudi z uporabo praktičnih primerov. Za vsakega tečajnika si vzamejo dovolj časa in ga vodijo skozi improvizirane situacije ter skozi učinkovito reševanje nalog ter ponavljanja.

Da bo učenje lažje in bolj zanimivo imate na voljo interaktivne vsebine. Tako prejmete nov tiskan barvni priročnik (z dostopom do QR kod in videovsebin), brezplačno pa zagotavljamo tudi več kot 110 videovsebin.

Prejmete pa tudi nova tiskana izpitna vprašanja z odgovori, ki obsegajo več kot 420 možnih izpitnih vprašanj in odgovorov nanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odličen tečaj, sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela
  • znanje, s katerim boste pluli po morju kot najboljši strokovnjaki
  • izkušeni učitelji s številnimi licencami in bogatimi praktičnimi izkušnjami
  • odlična ideja za vaše najboljše prijatelje
  • strokovnjaki imajo več kot 25 let izkušenj na področju navtike

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Morska pot je specializirano podjetje za navtično izobraževanje in ponuja tečaje, ki so zasnovani na zanimivem praktičnem in interaktivnem procesu učenja. Tečaji omogočajo kvalitetno razumevanje vsebine in skoraj 97 % uspešnost na izpitu. Izvajajo celovito navtično izobraževanje. Tako izvajajo vse vrste tečajev za čolne (voditelj čolna, preizkus znanja, VHF GMDSS, mornar motorist), praktične tečaje na jadrnici (začetni, nadaljevalni, osvežitveni tečaj šola jadranja) ali motornem čolnu (šola varne plovbe na manjših čolnih ali večjih jahtah).

Tečaje izvajajo vsaj enkrat mesečno na različnih lokacijah po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Koper, Nova Gorica, Novo Mesto, Celje in Kranju) in po potrebi tudi na vašem domu, v vašem podjetju, itd. Imajo več kot 25 letne izkušnje na področju navtike in pomorstva. Predavatelji imajo višješolsko izobrazbo in tudi predavajo doma in v tujini.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)