Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

51% popust na učinkovit 51-urni tečaj tujega jezika po izbiri! 6 jezikov!

199,00 €

Redna cena od 410,00 €

# / 3

51% popust na učinkovit 51-urni tečaj tujega jezika po izbiri! 6 jezikov!

199,00 €

Redna cena od 410,00 €

Usvojite tuje jezike hitro in učinkovito v jezikovni šoli s kar 29-letno tradicijo poučevanja. Visokoizobraženi predavatelji bodo poskrbeli za kakovostne učne ure, ki zagotavljajo trajno jezikovno znanje. Zdaj bo sklepanje novih poznanstev v tujini veliko lažje! Izbirate lahko med angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino, španščino ali ruščino.

Pohitite in osvojite nova znanja! Na voljo kar 6 svetovnih jezikov: angleščina, nemščina, francoščina, italijanščina, španščina ali ruščina.

TEČAJ JEZIKA

Krona Plus je ena prvih privatnih jezikovnih šol pri nas s 29-letno tradicijo. Kar 95 % njihovih predavateljev je profesorjev. Predavatelji so strokovno in pedagoško visoko usposobljeni. Zelo velik poudarek je na tem, kako jezik posredujejo, ter na pristopu, načinu in metodiki poučevanja. Tečaji potekajo v manjših skupinah.

Največja ovira pri učenju tujih jezikov je strah pred govorjenjem, pred izpostavljanjem in pred tem, da bomo naredili napako. Osnovni cilj tečaja je, da strah odpravijo s sproščenim vzdušjem, s humanim pristopom predavateljev in lepim domačim okoljem, kar vzpodbudi kreativnost in motiviranost. Pri njihovi metodi je velik poudarek na pogovoru. Komunikacija poteka v zabavnih in motiviranih dialogih, ki izhajajo iz vsakdanjih situacij, prepletenimi s humorjem, kar omogoča širjenje besednega zaklada. Psiholingvisti so dokazali, da je humor zelo pomemben, saj sprosti zavore in nam omogoči, da si na lažji način in za dlje časa stvari zapomnimo.

Pri igrah vlog, pisanju pesmi, risanju, izvajanju različnih projektov, kjer udeleženci velikokrat odkrijejo svoje skrite talente, je cilj predvsem v tem, da simuliramo življenjske situacije in vzpodbudimo domišljijo in ustvarjalnost. Le to je izredno pomembna sposobnost, ki pride do izraza, ko je udeleženec v resnici prepuščen svoji iznajdljivosti v določeni situaciji pri uporabi tujega jezika.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izbirate lahko med 6 jeziki
  • jezikovna šola z dolgoletno tradicijo in visoko stopnjo strokovnosti
  • strokovno in pedagoško visoko usposobljeni predavatelji
  • velik poudarek na pristopu, načinu in metodiki poučevanja
  • uspešne metode, drugačne od klasičnega, »šolskega« načina poučevanja
  • komunikacija poteka v zabavnih in motiviranih dialogih

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

V jezikovni šoli s 29-letno tradicijo Krona Plus so na podlagi izkušenj, neprestanem izobraževanju in osebnostnem razvoju učiteljev razvili svojstven pristop poučevanja, ki združuje elemente sugestopedije, nevrolingvističnega poučevanja, klasičnih prijemov in dognanj moderne psihologije. Največja ovira pri učenju tujih jezikov je seveda strah pred govorjenjem, pred izpostavljanjem in pred tem, da bomo naredili napako. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (136)