Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

57% popust na tečaj za voditelja čolna z izpitnimi vprašanji in odgovori!

63,90 €

Redna cena od 148,00 €

# / 5

57% popust na tečaj za voditelja čolna z izpitnimi vprašanji in odgovori!

63,90 €

Redna cena od 148,00 €

Da bodo vaše morske dogodivščine še bolj nore, se nanje odpravite s čolnom! Zaupajte v znanje izkušenih predavateljev ter opravite mednarodno veljaven izpit za voditelja čolna do 24 m. Nudili vam bodo tečaj po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse. Vključena vsa potrebna literatura, primeri iz prakse in možnost opravljanja tečaja v 9-ih mestih po Sloveniji!

Vključena vsa potrebna literatura, primeri iz prakse in možnost opravljanja tečaja v 9-ih mestih po Sloveniji!

TEČAJ ZA IZPIT – MAXI PAKET

V okviru maxi paketa ponujajo OPTIMALNI 16-URNI TEČAJ, s katerim se boste pripravili na izpit za čoln.Tečaj za voditelja čolna poteka po predpisanemu programu Uprave RS za pomorstvo. Po tečaju je treba na izpit na Upravo RS za pomorstvo na podlagi katerega dobite mednarodno veljaven izpit za vodiltelja čolna in lahko upravljate kakršnokoli plovilo do dolžine 24 m. 

TRAJANJE TEČAJA
Tečaj za opravljanje čolna traja 3 popoldneve in se v vsakem kraju izvaja najmanj enkrat na mesec. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse. Zato je po našem optimalnem 16 urnem tečaju za voditelja čolna priprava na izpit krajša in lažja. Za pomoč pri učenju pa je na voljo tudi več kot 110 navtičnih video vsebin. Z nami so po tečaju vsi 100 % pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 420 možnih izpitnih vprašanj.

OPRAVLJANJE TEČAJA
Tečaj lahko opravljate v 9-ih mestih po vsej Sloveniji: Ljubljana, Celje, Dravograd, Koper, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo mesto. Termini tečajev so objavljeni tukaj.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • šola, s katero boste po tečaju 100 % pripravljeni na izpit
  • optimalen 16-urni tečaj za pripravo na izpit
  • možnost opravljanja tečaja v 9-ih mestih po vsej Sloveniji
  • znanje, s katerim boste pluli po morju kot najboljši pomorščaki
  • praktične vaje, primeri iz prakse, videovsebine in odlična literatura
  • vrhunska literatura: 2 tiskani barvni knjigi, ki v knjigarnah staneta 57,80€
  • odlična, skoraj 100 %, uspešnost na izpitih in izkušenih predavatelji
  • izkoristite 50 % popust na tečaj za VHF postajo
  • odlična ideja za darilo

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Osmica vam nudi pomoč pri uspešni pripravi na opravljanje izpita za čoln, da tako naredite prvi korak na vaši samostojni navtični poti. Njihovi paketi vam nudijo vse nujne pripomočke, ki jih potrebujete za pripravo na izpit za čoln. Uporabljajo kakovostno literaturo, ki vam omogoča, da se lahko tudi samostojno pripravite na opravljanje izpita za čoln, seveda pa vam to lahko olajšajo njihovi izkušeni predavatelji. Izbirate lahko med naslednjimi paketi: mini, standard in maxi tečaji za voditelja čolna ter tečajem za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (195)