Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

DVOJNI DODATNI PRIHRANEK DO 25.1.! 62% popust na tečaj za voditelja čolna!

od 49,00 €

Redna cena od 129,00 €

# / 4
HIT PONUDBA

DVOJNI DODATNI PRIHRANEK DO 25.1.! 62% popust na tečaj za voditelja čolna!

od 49,00 €

Redna cena od 129,00 €

DVOJNI DODATNI PRIHRANEK do 25.1.! Plačaj s kartico Mastercard® in vrnemo ti 10% vrednosti nakupa v kDenarnico + izkoristi še NIŽJO CENO ponudbe, skupaj boš dodatno prihranil kar 13,90€! Izpit je mednarodno priznan in velja doživljenjsko! Pripravite se na izpit, ki vam bo omogočil samostojno upravljanje motornega čolna, jadrnice ali vodnega skuterja. Doživite vodne užitke v popolnosti! Udeležite se zabavnih in koristnih učnih ur, ki vam bodo omogočile noro vožnjo po neskončnih širinah modrega morja. Vključena predavanja, praktične vaje in tiskan priročnik za voditelja čolna.

DVOJNI DODATNI PRIHRANEK do 25.1.! Plačaj s kartico Mastercard® in vrnemo ti 10% vrednosti nakupa v kDenarnico + izkoristi še NIŽJO CENO ponudbe, skupaj prihraniš kar 13,90€!

TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA

Tečaj za voditelja čolna poteka v skupinah od 10 do 20 tečajnikov. Poteka v obliki predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli...). Tečaj je organiziran v sklopu 2 do 3 predavanj, v skupni dolžini 10 šolskih ur. Predavanja so običajno v popoldanskih urah z začetkom ob 16:30 ali 17:00 uri (odvisno od lokacije).

Po opravljenem tečaju lahko z doplačilom opravite tudi izpit za voditelja čolna, ki vam omogoča upravljanje plovil do 24m dolžine ne glede na moč motorja. Izpit je mednarodno priznan in vam velja doživljenjsko. Izpit za čoln z doplačilom lahko opravljate nekaj tednov po zaključku tečaja za čoln, in sicer na Upravi za pomorstvo v Kopru, Ljubljani ali Mariboru. Vso pomoč in napotke za prijavo k izpitu za čoln vam bo priskrbel učitelj. V kolikor želite, vas na izpit lahko prijavi tudi učitelj sam in vas tako razbremeni nepotrebnih skrbi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • DVOJNI DODATNI PRIHRANEK do 25.1. do 12:00 ure!
  • plačaj z Mastercard® in vrnemo ti 4,90 € vrednosti nakupa v kDenarnico
  • NIŽJA CENA! Izkoristi za 9€ nižjo ceno ponudbe.
  • vključena predavanja, praktične vaje in tiskan priročnik za voditelja čolna
  • odličen tečaj, sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela
  • možnost opravljanja tečaja v 11-ih različnih krajih po celi Sloveniji
  • največja jadralna šola v Sloveniji
  • znanje, s katerim boste pluli po morju kot najboljši pomorščaki
  • izkušeni učitelji s številnimi licencami in bogatimi praktičnimi izkušnjami
  • odlična ideja za vaše najboljše prijatelje

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Ekskluzivno

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Jadralni klub Sailsation je blagovna znamka, ki deluje pod okriljem podjetja Navigandum d.o.o. Je največja šola v Sloveniji, specializirana za ljudi, ki vstopate v svet navtike in posebej za tiste, ki se želite naučiti jadralskih veščin. Ekipo učiteljev sestavljajo izkušeni jadralci z mednarodno priznanimi izpiti in licencami. Vaš uspeh pri opravljanju izpita za voditelja čolnov pa je garantiran.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (135)