Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Poletne delavnice za vaše najmlajše kar 50% ugodneje! 4 različne delavnice!

69,00 €

Redna cena od 139,00 €

# / 7
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Poletne delavnice za vaše najmlajše kar 50% ugodneje! 4 različne delavnice!

69,00 €

Redna cena od 139,00 €

Čeprav je šole za to poletje že konec se lahko vaši otroci še vedno učijo praktičnih in zabavnih veščin. V Otroški akademiji so pripravili kar 4 različne delavnice, ki so primerne za vsakega otroka željnega znanja. Na voljo so znanstvene delavnice,  lego robotika, likovne delavnice in zmeraj koristno znanje tujega jezika! Primerno za otroke od  4 - 14 leta starosti.

Izbirajte med znanstveno ali likovno delavnico, jezikovnim tečajem ali lego robotika!

OTROŠKE DELAVNICE

JEZIKOVNE POČITNICE
V času poletnih počitnic otroci radi pozabijo, kaj so se v šoli že naučili, zato je fino, da na zabaven način ponovijo snov, ki jo že poznajo in se zraven naučijo tudi kaj novega. Pri našem delu uporabljamo metodi VAK (verbalna in neverbalna komunikacija – otroci različno sprejemajo informacije, odvisno od tega, ali so bolj slušni, vizualni, kinestetični tipi) in CLIL, ki otroku zagotavljata učno okolje, v katerem bo jezik spoznaval po naravni poti, ki se zelo približa načinu usvajanja maternega jezika, torej predvsem spontano in z veliko mero zabave.

ZNANSTVENE DELAVNICE
Znanstvene delavnice so namenjene vsem mladim nadobudnežem, ki premorejo veliko mero radovednosti, žilico za odkrivanje in raziskovanje ter se radi srečujejo z izzivi. Mladi znanstveniki se bomo skupaj podali na pot polno izzivov, presenečenj in zagat, ki pa jih bomo s skupnimi močmi in skozi poučne, zanimive ter zabavne poskuse rešili.Letos se bomo znanstveniki preizkusili v petih znanstvenih vejah, vsak dan v eni. Pokukali bomo v astronomijo, forenziko, biologijo, kemijo in zgodovino. Izvedeli bomo zanimiva dejstva in videli mnogo navdušujočih poskusov.

LIKOVNE DELAVNICE
Delavnice so namenjene radovednim otrokom, ki radi razvijate svojo umetniško žilico, se zabavate in hkrati učite ob likovnem ustvarjanju. Z nami boste potovali po svetu in spoznali različne kulture, običaje in likovne tehnike. Si že slišal za pojme totem, bumerang, hieroglifi, japonska pahljača, matrioška, havajski lei? Za namig ti izdamo, da boš v tednu dni z nami potoval po kontinentih našega sveta in spoznal različne kulture in likovne tehnike. Ob koncu tedna pa jih boš predstavil svojim staršem in vse svoje izdelke odnesel domov za spomin na super duper doživetje!

LEGO AKADEMIJA
Lego akademija je namenjena vsem navdušencem nad lego kockami in tudi tistim, ki radi razmišljate s svojo glavo ter sami pridete do rešitev zastavljenih izzivov, pri čemer ni pomembno, ali pri tem uporabljate lego kocke ali ne. Otroci so razdeljeni v tri težavnostne skupine tako, da je tečaj primeren tako za začetnike kot tiste, ki že imate izkušnje iz programiranja, prav tako pa tudi za tiste otroke, ki naše programe že obiskujete. Naučili se boste povsem nekaj novega! Kaj vse lahko počnemo z lego kockami? Odgovorov je na tisoče. Z njimi se učite socialnih veščin, lastnega razmišljanja, osnovnih matematičnih operacij (seštevanje, odštevanje itd.), fizike, reševanja problemov, programiranja in še in še.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • delavnice so namenjene vsem mladim nadobudnežem
  • izbirate lahko med različnimi programi
  • učenje jezika, znanosti, robotike ali likovne umetnosti
  • strokovno osebje
  • zabavne in poučne počitnice
  • majhne skupine do 12 otrok
  • klimatizirani prostori

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja z izobraževanjem otrok od 3. do 14. leta starosti. Ponujajo kakovostne in raznovrstne izvenšolske programe. Svoje delo zagotavljajo v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2008 in velik poudarek dajejo povratnim informacijam, ki jih dobijo od otrok in njihovih staršev. Otrokom želijo ustvariti sproščeno okolje, v katerem jim posredujejo informacije in znanje, ki jim bo prav prišlo v življenju, ter v katerem vladajo zaupanje, spoštovanje in skupinsko delo, kjer lahko vsi skupaj rastejo in se učijo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (122)