Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar 82% popust na 5-urni tečaj hitrega branja z vključenim certifikatom!

19,90 €

Redna cena od 110,00 €

# / 5

Kar 82% popust na 5-urni tečaj hitrega branja z vključenim certifikatom!

19,90 €

Redna cena od 110,00 €

Če imate občutek, da bi se lahko hitreje in učinkovitejše učili, se odpravite na tečaj hitrega branja! Vsi smo se kdaj znašli pred goro gradiva in nismo vedeli niti kje začeti. Marsikdaj se kar slepo zaletimo v branje prve strani prve knjige, ne da bi sploh imeli pregled nad obsegom izpita in s tem zapravljamo dragoceni čas, fokus in energijo. Izberite drugačen pristop v procesu vašega učenja, osvojite tehnike hitrega branja in naj se vaše učenje prelevi v čudovito izkušnjo raziskovanja učnega gradiva/knjige ali pa zapiskov.

V tečaj vključeno: predstavitev tehnik učenja, praktične vaje, časovno planiranje in delovanje tehnik v praksi!

TEČAJ HITREGA BRANJA

Tečaj hitrega branja je namenjen učencem višjih razredov osnovne šole, dijakom, študentom kot tudi vsem tistim, ki želite svoje učenje izboljšati in si prihraniti ure sedenja pred učnim gradivom. Po opravljenem tečaju hitrega učenja bo vaše učenje doseglo večjo učinkovitost in čas učenja se bo bistveno skrajšalo!

Tečaj hitrega branja poteka v klimatiziranem, prostornem trening centru na Šmartinski cesti 106 v Ljubljani. Vsi obiskovalci imate na voljo brezplačno parkirišče od 16.00 do 20.00 ure. S strani organizatorjev bo zagotovljena pijača, manjši prigrizki, pisala ter bloki za pisanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vaše učenje bo učinkovitejše
  • tečaj poteka pod vodstvom izkušenih NLP trenerjev
  • praktični napotki in nasveti, ki jih boste preizkusili v praksi na dan tečaja
  • učenje v interaktivni obliki
  • kompetenca, ki vam bo prišla prav tako v šoli kot tudi v službi
  • priznane tehnike, ki so pomagale že mnogim do boljših učnih rezultatov
  • brezplačen certifikat po opravljenem tečaju!

Pameten nakup

Strokovno osebje

Za več informacij pišite

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Vizija TOP Študenta je oblikovanje platforme, ki bo omogočila vsem dodatno izobraževanje in se bo dolgoročno primerjala z vsemi ostalimi že obstoječimi referenčnimi portali in platformami. Z njihovo ponudbo želijo zadovoljiti potrebe mladih, ki si želijo hitro, enostavno in na enem mestu nagraditi svoje znanje ter ga začeti tudi praktično uporabljati.

Njihova izobraževanja so namenjena torej vsem mladim raziskovalcem, ki trenutno iščejo podporo na osebnostni in profesionalni ravni. Udeležite se jih lahko v živo na dogodkih ali pa kar iz domačega naslonjala preko webinarjev ali video vsebin. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (191)