Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Hitro in učinkovito! Kar do 95% popust na spletni tečaj Microsoft Excel!

od 14,90 €

Redna cena od 299,00 €

# / 3

Hitro in učinkovito! Kar do 95% popust na spletni tečaj Microsoft Excel!

od 14,90 €

Redna cena od 299,00 €

Znanje Excella vam v karieri lahko odpre veliko vrat! Zato se odločite za najbolj priljubljen program za obdelavo podatkov in opravite spletni tečaj s kar 323 video lekcijami. Tečaj zajema praktične vaje, s katerimi boste postali strokovnjak v Microsoft Excelu, primeren pa je tudi za začetnike. Po zaključenem tečaju prejmete mednarodno priznani certifikat! 

323 video lekcij s praktičnimi vajami! Po zaključenem tečaju prejmete mednarodno priznani certifikat.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • po zaključenem tečaju prejmete mednarodno priznani certifikat

spletni tečaj Microsoft Excela

Spletni tečaj zajema 323 video lekcij s praktičnimi vajami, ki zajemajo skoraj vse vidike veščin Microsoft Excel: upravljanje zakulisja, videz dokumentov, temeljne osnove, vstavljanje predmetov, upravljanje podatkov, pregled podatkov, nastavitev ogledov delovne knjige, nastavitev ogledov delovne knjige, razvijanje Excela in Makroni, gradnja in uporaba Excelovih formul in še veliko več.

Izbirate lahko med tremi jezikovnimi vmesniki: angleški, nemški ali španski. 

Tečaj je primeren za vse uporabnike, od začetnikov do profesionalnih računovodk. Poučna gradiva so ustvarili profesionalne, licencirane računovodje, diplomanti Univerze Stanford (ene izmed 5 najboljših univerz na svetu). Tečaj temelji na lastniškem sistemu za upravljanje učenja (LMS), ki uporablja napredne metodologije poučevanja. Čakajo vas praktični primeri iz življenje, ne samo teorija. 

Tečaj je združljiv z mobilnim telefonom in z iPad-om.

Po koncu tečaja prejmete potrdilo o usposobljenosti Londonskega poslovnega inštituta, ki ga priznavajo številne mednarodne korporacije, vključno z IBM, Nestle, Philips, Chase Bank, Volkswagen, BNP Paribas, Deutsche Bank, Barclays, ING, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, Samsung in številni drugi. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • tečaj poln praktičnih primerov iz življenja!
  • izboljšajte vaše kompetence, ki vam bodo koristile v službi ali drugje
  • učenje Excella v udobju vašega doma
  • tečaj primeren za vse uporabnike, tudi za začetnike
  • izbirate lahko med 3 jezikovnimi vmesniki: angleški, nemški ali španski

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Organizator tečajev je BLC4U, tečaje pa je razvil BRITISH LANGUAGE CENTRE (BLC), mednarodni izpitni center. BLC poleg pripravljanja kandidatov izvaja tudi najprestižnejše jezikovne izpite, priznane po vsem svetu. Tečaje so pripravile in omogočile osebe z diplomo iz angleške filologije ter materni govorci z mednarodno priznanimi kvalifikacijami za poučevanje angleščine, kot so: Certifikat za poučevanje angleščine za odrasle - CELTA in diploma za poučevanje angleščine za odrasle - DELTA.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (207)