Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 84% popust na tečaj nemškega jezika za odrasle in otroke!

od 115,00 €

Redna cena od 300,00 €

# / 4

Do 84% popust na tečaj nemškega jezika za odrasle in otroke!

od 115,00 €

Redna cena od 300,00 €

Investirajte v svoje znanje in si odprite priložnosti za zaposlitev v tujini in doma. Izberite med učenjem nemškega jezika na različnih nivojih in naučite sebe ali svoje otroke jezika, ki je zelo uporaben v današnjem svetu. Izkoristite to noro akcijo in postanite pravi poliglot!

Sprechen Sie Deutsch? Naučite se nemškega jezika in samozavestno vstopite v globalni svet. Možnost tečaja nemščine tudi za otroke!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • po zaključku tečaja prejmete certifikat o doseženem nivoju

Tečaji

Tečaji potekajo v skupinah najmanj 6 in največ 13 oseb. Za njihovo izvedbo uporabljajo najnovejša gradiva vodilnih tujih založb, internet ter zvočne in video posnetke. Njihove profesorje odlikuje dejstvo, da so tesno povezani z jezikom, ki ga poučujejo, ter da so na stopnji naravnega govorca. Vsi predavatelji se redno izobražujejo in spoznavajo novosti na področju jezika, ki ga poučujejo.

Brez znanja tujega jezika v današnjem svetu posameznik ne more funkcionirati in je obsojen na oseben propad. Pri vse večjem zaposlovanju v tujini in strokovni literaturi, ki izvira iz nemškega jezika, pa se je potreba po znanju jezikov še povečala. Ne smemo prezreti tudi dejstva, da je v evropski ustavi zapisano, da mora vsak državljan Evropske unije poleg materinščine (manjšine tudi uradni jezik) in angleščine govoriti tudi jezik soseda.

NEMŠČINA
Zaradi vse večjega zaposlovanja v tujini je nemščina postala za ta konec Slovenije ključnega pomena. Vsak dan, vse več ljudi išče zaposlitev v Avstriji, Nemčiji, Švici, nekateri še višje na severu. Kandidati, ki se pri nas odločijo za tečaj nemščine, so pri iskanju zaposlitve v teh državah zelo uspešni. Več kot 50 naših kandidatov je našlo želeno delo v sosednji Avstriji. Ponujamo tečaj nemščine za otroke od 4 let naprej, osnovno- in srednješolce, študente ter posameznike, ki jezik potrebujejo za zaposlitev. Delamo po knjigah Pluspunkte Beruf, Deutsch im Hotel, Deutsch im Krankenhaus. Tečaji vključujejo tudi pripravo na razgovor, ki je ključnega pomena za uspešno zaposlitev v tujini.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vseživljenjska naložba za vas in otroke
  • nova jezikovna znanja, ki vam bodo pomagala v šoli ali v službi
  • sposobnost komuniciranja na potovanjih v tujih državah
  • hitro se naučite različnih jezikov ali osvojite medicinski žargon
  • pridobite certifikat o doseženem znanju
  • delo v manjših skupinah za hitrejše in prijetnejše učenje
  • prijazni in strokovni predavatelji

Dolga veljavnost kupona

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V jezikovni šoli Planet znanja se lahko pohvalijo z večletnimi izkušnjami na vseh področjih, ki jih ponujajo. Potrudijo in prilagodijo se vsakemu posamezniku posebej, zato jih odlikujejo kvaliteta, natančnost, prijaznost in cenovna dostopnost. Nekatere storitve, ki jih ponujajo, je v državi težko najti. Njihova vizija je v delu z mlajšo populacijo, ker so stebri prihodnosti.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (196)