Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 84% popust na tečaj hitrega branja ali tipkanja kar z domačega naslanjača!

od 9,00 €

Redna cena od 58,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 84% popust na tečaj hitrega branja ali tipkanja kar z domačega naslanjača!

od 9,00 €

Redna cena od 58,00 €

Spoznajte trike hitrega branja! Učinkovit 12-mesečni tečaj hitrega branja ali hitrega tipkanja, ki poteka preko spleta. Znotraj tečajev boste našli osnove interaktivnih nalog in visokokakovostne multimedije, s pomočjo katerih bo učenje bolj zabavno in učinkovito. Usvojite nova znanja kar z domačega naslanjača! Vse, kar potrebujete je internetna povezava! 

Spoznajte trike hitrega branja ali tipkanja! Privlačna oblika učenja na vsakem kraju in ob vsakem času. Vse, kar potrebujete je internetna povezava!

online tečaj hitrega branja ali tipkanja

Znotraj tečajev boste našli osnove interaktivnih nalog in visoko kakovostne multimedije, kot so: filmi, slikovne vaje, lastni trener za izgovorjavo, izobraževalne igre, branje in poslušanje, poseben sistem za besedišče, ki vam omogoča, da osvežite nova znanja in spretnosti, velik ilustriran slovar z izgovorjavo, slovnične razlage, dialogi, nareki, seznami besed pripravljeni na tisk.

Tako prijava k tečajem kot razlage ter navodila učenja izbranega tujega jezika potekajo v angleškem jeziku.

TEČAJ HITREGA BRANJA SPEEDREAD123
Najhitrejši bralec na svetu bere s hitrostjo 46.482 besed na minuto. Povprečna oseba bere s hitrostjo 150-200 besed na minuto. S sistematičnimi treningi vsakdo lahko poveča hitrost branja za štiri ali petkrat! Speedread123 je interaktivni e-tečaj bogat v multimediji, ki razvija sposobnost branja hitrosti. Zahvaljujoč številnim vajam z elementi gamifikacije, boste razširili vidno polje in izboljšali svoj fotografski spomin.

Na tečaju boste spoznali, kaj je branje in pričakovanje, se naučili bralne taktike za izbor gradva in hitro iskanje bistvenih informacij, sodelovali pri bralnih treningih, začeli brati celotne skupine besed, zahvaljujoč tabelam Schultz, se naučili hitro prepoznavati in zapomniti besede, sodelovali v 3-delnem ogrevanju pred vsako vajo, po vsakem zaključenem poglavju boste prejeli povzetek v obliki miselnega zemljevida, pridobljeno znanje boste preverili s testom, ob koncu tečaja pa dobite še certifikat.

Tečaj Speedread123 je razdeljen na 10 delov in vsakega sestavlja 10 lekcij. Za poenostavitev učenja so vsi organizirani v naslednjem vrstnem redu: predavanje v obliki videa, izobraževalne igre, ogrevanje, vaje za prakso pričakovanja, vidno polje in spomin, branje vadbe, povzetek in fotolesson.

TEČAJ HITREGA TIPKANJA TYPEFAST123
Glasnen in težkek pisalni stroj je že zdavnaj zamenjala tiha računalniška tipkovnica. Ta je pomembno delovno orodje, zato se je dobro naučiti, kako ga uporabljati profesionalno. Hitro izbiranje tipk pomeni večjo učinkovitost in prihranek delovnega časa. Na hitrost pisanja ne vplivajo samo pravilna nastavitev prstov, ročne sposobnosti in ustrezna usmerjenost, temveč tudi sprostitev telesa in ergonomija delovnega prostora.

Typefast123 je interaktivni in popolnoma multimedijski e-tečaj za hitro tipkanje, ki zajema videoposnetke s posebnimi učinki, napredno aplikacijo, ki meri hitrost tipkanja, grafično predstavitev pravilne nastavitve prstov pri uporabi tipk in bližnjic, različne vaje z gamifikacijskimi elementi, razvrstitveni zavihek, kjer lahko primerjate svoj napredek z napredkom drugih uporabnikov, praktične nasvete o estetiki pisnega besedila in še veliko več.

Tečaj je razdeljen na 10 poglavij, od katerih je vsako sestavljeno iz 9 delov: film, del teorije, prikazan v enostavni obliki, vaje za zmanjševanje števila napak pri tipkanju, primeri dobre prakse, izobraževalne igre, test, ki preverja vaš napredek pri hitrosti tipkanja, in povzetek informacij.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • hiter in učinkovit tečaj po vaši izbiri: hitro branje ali tipkanje
  • tečaj poteka izključno preko spleta
  • izboljšajte vaše kompetence, ki vam bodo koristile v službi ali drugje
  • zanimiv in interaktiven program in praktične naloge
  • Funmedia je vodilno mednarodno podjetje na svojem področju
  • tečaj poteka v angleškem jeziku

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Strokovno osebje

Hit poletja

VEČ O PONUDNIKU

Funmedia je vodilno podjetje na področju e-učenja. So mednarodno in dinamično podjetje, ki svojim strankam zagotavlja napredne rešitve za e-učenje. Njihov portfelj vključuje multimedije jezikov in strokovne tečaje. Tečaji123 so na voljo v 43 državah (tudi ZDA, Avstralija, Rusija in Češka) in imajo več kot 500.000 uporabnikov. Funmedia je dvakrat osvojila prestižno evropsko jezikovno priznanje - evropsko nagrado na področju poučevanja in učenja tujih jezikov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)