Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 90% popust na 6 spletnih jezikovnih tečajev tujih jezikov po vaši izbiri!

od 15,00 €

Redna cena od 87,00 €

# / 3

Do 90% popust na 6 spletnih jezikovnih tečajev tujih jezikov po vaši izbiri!

od 15,00 €

Redna cena od 87,00 €

Kolikor jezikov znaš, toliko veljaš! Znanje več jezikov je v modernem svetu zelo pomembno, saj prinašajo znane socialne prednosti, nekatere raziskave pa kažejo, da dobro vplivajo tudi na kognitivne sposobnosti. Znanje več jezikov prinaša tudi prednosti na trgu dela, globalna perspektiva se poglobi, saj z besediščem umestimo jezik v kontekst druge kulture in jo tako bolje razumemo. Znanje več jezikov dan danes ni le prednost, temveč nuja! Jezikovni tečaj poteka v angleškem jeziku.

S pomočjo multimedijskih in igralnih orodij boste tekom učenja bolj motivirani in angažirani čez cel dan, vsak dan!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • 6 spletnih jezikovnih tečajev tujih jezikov izberete med 17 različnimi opcijami: nemščina in angleščina, španščina in angleščina, italijanščina in anlgeščina, francoščina in angleščina, angleščina in španščina, nemščina in španščina, italijanščina in španščina, francoščina in španščina, španščina in nemščina, angleščina in nemščina, italijanščina in nemščina, francoščina in nemščina, angleščina in francoščina, nemščina in francoščina, španščina in francoščina

ONLINE JEZIKOVNI TEČAJI

Lerni spletni mednarodni jezikovni portal vsebuje tečaje, ki se lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Je revolucionaren, inovativen in izredno učinkovit način učenja tujih jezikov. Ima več kot 600 000 uporabnikov iz več kot 30 držav.Lerni omogoča kombinacijo različnih jezikov med seboj, nudijo pa še številne dodatne možnosti. Preko spletnega tečaja se naučite pravilne uporabe slovnice, obogatite svoj besedni zaklad, nadzirate svoj napredek, pridobite certifikat itd.

V spletni jezikovni šoli Lerni ponujajo učenje kombinacij različnih jezikov - nemščina in angleščina, španščina in angleščina, italijanščina in anlgeščina, francoščina in angleščina, angleščina in španščina, nemščina in španščina, italijanščina in španščina, francoščina in španščina, španščina in nemščina, angleščina in nemščina, italijanščina in nemščina, francoščina in nemščina, angleščina in francoščina, nemščina in francoščina, španščina in francoščina. Na voljo je tudi poslovna angleščina, nemščina, španščina, francoščina, italijanščina in poljščina.


Spletni jezikovni tečaji potekajo v angleščini.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učenje tujih jezikov z Lernijem preko spleta
  • na izbiro imate učenje šestih tujih jezikov
  • zahvaljujoč multimedijskim in igralnim orodjem boste hitreje osvojili znanje
  • izbranega jezika se boste naučili skozi filme, dialoge, fotografije itd.
  • do online platforme tečaja izbranega jezika boste lahko dostopali 24/7
  • omogoča statistično preverjanje napredka vašega znanja
  • izberete lahko stopnjo znanja, iz katere boste začeli in katero želite doseči

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Lerni je nova mednarodna platforma spletnih jezikovnih tečajev. V več kot 30 državah ima čez 600 000 uporabnikov. Spletno podjetje je ustvarilo eno multimedijsko platformo z odprtim dostopom do več kot 22 jezikovnih tečajev, kar pomeni, da ima vsak uporabnik dostop do vseh tečajev.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (192)