Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

16-urni tečaj za voditelja čolna z vključenim učnim gradivom 50% ceneje!

69,90 €

Redna cena od 139,80 €

# / 3

16-urni tečaj za voditelja čolna z vključenim učnim gradivom 50% ceneje!

69,90 €

Redna cena od 139,80 €

Doživi vodne užitke v popolnosti! Udeleži se koristnih učnih ur za uspešno pripravo na izpit za voditelja čolna. Brezplačna uporaba učnih gradiv in pripomočkov ter dostop do več kot 110 video vsebin.

Predavanja teoretičnih predmetov potekajo v spletni učilnici, praktični del pa v učilnici. Vključen tudi dostop do več kot 110 kvalitetnih video vsebin!

POTEK TEČAJA

Tečaj traja 16 šolskih ur in je potreben da se kvalitetno pripraviš na izpit. Poteka po navodilih in izpitnem programu Uprave RS za pomorstvo, kjer boš obdelal celotno vsebino izpita in bil zagotovljen visoke stopnje uspešnosti na izpitu. Predavanja teoretičnih predmetov potekajo v spletni učilnici (13 ur) + praktični del v učilnici (3 ure). Spletna predavanja so razdeljena v 5 terminov (običajno v popoldanskem času od 18.00 dalje). V kolikor se ne moreteš udeležiti tečaja ti pripada enkratni ogled videoposnetka.

Uporabljajo preizkušene metode predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli). Vsebino razlagajo tudi z uporabo praktičnih primerov. Za vsakega tečajnika si vzamejo dovolj časa in ga vodijo skozi improvizirane situacije ter skozi učinkovito reševanje nalog ter ponavljanja.

Da bo učenje lažje in bolj zanimivo imaš na voljo interaktivne vsebine. Tako prejmeš nov tiskan barvni priročnik (z dostopom do QR kod in videovsebin), brezplačno pa zagotavljajo tudi več kot 110 videovsebin.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odličen prilagojen tečaj sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela
  • dostop do več kot 110 kvalitetnih video vsebin
  • izkušeni učitelji s številnimi licencami in bogatimi praktičnimi izkušnjami
  • vključeno učno gradivo in uporaba pripomočkov
  • strokovnjaki imajo več kot 25 let izkušenj na področju navtike

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Morska pot je specializirano podjetje za navtično izobraževanje in ponuja tečaje, ki so zasnovani na zanimivem praktičnem in interaktivnem procesu učenja. Tečaji omogočajo kvalitetno razumevanje vsebine in skoraj 97 % uspešnost na izpitu. Izvajajo celovito navtično izobraževanje. Tako izvajajo vse vrste tečajev za čolne (voditelj čolna, preizkus znanja, VHF GMDSS, mornar motorist), praktične tečaje na jadrnici (začetni, nadaljevalni, osvežitveni tečaj šola jadranja) ali motornem čolnu (šola varne plovbe na manjših čolnih ali večjih jahtah).

Tečaje izvajajo vsaj enkrat mesečno na različnih lokacijah po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Koper, Nova Gorica, Novo Mesto, Celje in Kranju) in po potrebi tudi na vašem domu, v vašem podjetju, itd. Imajo več kot 25 letne izkušnje na področju navtike in pomorstva. Predavatelji imajo višješolsko izobrazbo in tudi predavajo doma in v tujini.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)