Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar 56% popust na majico, nedrček in oblikovanje postave, kar 3 v 1!

10,99 €

Redna cena od 24,99 €

# / 3

Kar 56% popust na majico, nedrček in oblikovanje postave, kar 3 v 1!

10,99 €

Redna cena od 24,99 €

Majica, nedrček in oblikovanje postave, kar 3 v 1! Privoščite si udobno, brezšivno in kvalitetno spodnjo majico za oblikovanje vaše postave - majčko Genie Shaper 3v1. Z majico se boste počutile svobodno, lahkotno in neobremenjeno. Zaradi nove tehnologije Body Form se prilega prav vsaki ženski, ne glede na njeno konstitucijo ali konfekcijsko številko. 

Genie SHAPER ni idealna samo za preoblikovanje telesa, ampak tudi ščiti vaša ledvice in jajčnike!

MAJČKA ZA OBLIKOVANJE

Majica za oblikovanje postave Genie Shaper vam zagotavlja popolno udobje. V trenutku si lahko pričarate lep dekolte in bolj polne prsi.
Nedrček se bo popolnoma oprijel vaše kože, ter vaše prsi privzdignil in jim dal popolno oporo in obliko. Nedrček ne vsebuje žičk, sponk ali kaveljčkov, zato pozabite na naporno zapenjanje in odpenjanje.
(majica + nedrček + oblikovanje postave).

Iz blagovne znamke Genie Bra prihaja nov izdelek Camil SHAPER 5 ZONES,najbolj udobno perilo za oblikovanje postave, kar jih boste kdaj nosili. Camil SHAPER vas bo preprosto naredilo vitkejše od oprsja do pasu.  Zožilo v pasu in pričaralo tako zaželeno idealno postavo! Kaj pravite na to, dve konfekcijski številki manj ali izgled do - 5 kg? Je to sploh možno? Vaše celo telo bo s pomočjo Camil SHAPER optično videti vitkejše in bolj utrjeno, saj gosto tkanje na izbranih predelih ustvari shujševalne cone, ki se učinkovito lotijo določenih problematičnih območij na vašem telesu.

SHUJŠEVALNE CONE

  • prsno cono, ki dvigne vaše prsi, jim da oporo in hkrati odstrani bulice,
  • stranska cona, ki odstrani stranske izbokline in maščobo na hrbtu;
  • trebušno cono, ki splošči vaš trebuh;
  • cono ljubezenskih ročk, ki le-te odstrani;
  • hrbtno cono, ki vam omogoči gladek, vitek videz od glave do peta.

Camil SHAPER enakomerno in estetsko porazdeli maščobo, ne ustvarja dodatnih izboklinic in poskrbi za gladko linijo.  Brezšiven, enodelni design narejen je iz enega samega kosa in ne vsebuje nadležnih in grdih šivov. Camil Shaper je zaradi inovativne, kakovostne pletenine in načina izdelave na otip mehek in gladek. Je udoben, ne draži kože in se odlično prilega! Privoščite si majčko za oblikovanje vašega telesa!

SHAPER NEDRČEK
Nedrček je narejen iz enega samega kosa. Izgledalo bo tako kot, da ga ne bi bilo. Kaj ni to enkratno? Poleg tega nedrček – majčko enostavno oblečete ali slečete, brez večjega truda. Udobne in široke naramnice, ter mehka košarica, ki vsebuje odstranljive podložene blazinice. Majica za preoblikovanje telesa *Genie SHAPER ni idealna samo za preoblikovanje telesa, ampak tudi ščiti vaša ledvica in jajčnike

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • enakomerno in estetsko porazdeli maščobo
  • ne ustvarja dodatnih izboklinic in poskrbi za gladko linijo
  • brezšiven, kakovostne pletenine in mehek ter gladek material
  • v trenutku si lahko pričarate lep dekolte in bolj polne prsi
  • na voljo 2 barvi in različne velikosti

Pameten nakup

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo Trgovine Tom je ponuditi kupcem veliko kvalitetnih izdelkov po pošteni ceni. So distributer za ogromno različnih izdlekov in nudijo pestro izbiro po najbolj ugodni ceni. Z izkušnjami in poznavanjem blaga želijo svoje izdelke in proizvode kar se da približati vsem slovenskim uporabnikom in družinam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (233)