k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Za starše! 50% popust na knjižno uspešnico Spravi se, jebemti, že spat!

9,90 €

Redna cena od 19,95 €

# / 1
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Za starše! 50% popust na knjižno uspešnico Spravi se, jebemti, že spat!

9,90 €

Redna cena od 19,95 €

Ravno ta knjiga, namenjena starševstvu, manjka na vaši polici. Na področje starševstva, ki se jemlje vse preveč resno, vnaša kanček nespoštljivosti, zato bo s svojo odkritosrčnostjo prinesla olajšanje mnogim staršem, ki trpijo za pomanjkanjem spanja. Besedilo, ki ga je prevedel ter z značilnim štajerskim pridihom domiselno intepretiral Tadej Toš, vas bo nasmejalo do solz.

Pomanjkanje spanja in časa? To je knjiga za starše ob kateri se boste krohotali, čeprav vam bo šlo na jok!

SPRAVI SE, JEBEMTI, ŽE SPAT

Kako si razlagati navdušenje nad provokativno uspavanko v času politične koretknosti in ekspertiz o vzgoji otrok? Najverjetneje gre za spoznanje, da ima večina staršev navkljub silnim naporom svoje slabe trenutke, ki jih je najbolje sprostiti s humorjem.

POVZETEK KNJIGE
34-letni avtor si popularnost knjige razlaga prav s tem, da je katarzična. Pripovedovalec uspavanke, si namreč prizna »slab starš sem« in obupano nadaljuje z uspavanjem otroka, da bi z ženo v miru pogledala film. Trenutki, ki so večini prav dobro znani.
Z ljubeznijo izrečeni in neusmiljeno odkritosrčni verzi Adama Mansbacha, dobitnika nagrade California Book Award, do potankosti ujamejo znane – in neizrečene – muke spravljanja vaših angelčkov k počitku. Knjiga odpira prostor za razmislek o starševstvu, dovoli vam, da si priznate svoje frustracije in se nasmejete lastnim neumnostim.

AVTORJA KNJIGE
Adam Mansbachov je avtor romanov The End of Jews (za katero je prejel California Book Award) in knjižne uspešnice Angry Black White Boy, ki jo je San Francisco Chronicle razglasil za eno najboljših del leta 2005. Svoja pripovedna dela in eseje je objavljal v publikacijah New York Times Book Review, Believer, Granta, Los Angeles Times in mnogih drugih revijah. Predava leposlovje na univerzi Rutgers.

Ricardo Cortes je doslej ilustriral že knjige o marihuani, elektriki, jamajški bob ekipi in kitajski hrani. Njegovo delo je krasilo strani revij New York Times, Vanity Fair, Entertainment Weekley, New York Magazine , Village Voice in San Francisco Chronicles, pojavil pa se je tudi na OReilly Factor in CNN. Živi v Brooklynu v New Yorku, trenutno pa ilustrira knjigo o zgodovini Coca-Cole in kokaina. Če želite izvedeti več o njegovem delu, ga obiščite na spletni strani.

IZJAVE BRALCEV
»Jebenti, ali veste koliko mojih prijateljev bo navdušenih nad to knjigo? Preveč, da bi jih preštel, jebenti.«
Nick Petrulakis, oče dveh otrok, manager Books Inc.

»Otroška knjiga za odrasle! Resnično sem se krohotal na ves glas – smešno za umreti!«
David Byrne, oče edinca, glasbenik, umetnik

»Škoda, ker te knjige nisem imela pri roki, ko moja hči ni želela zaspati! Končno nekdo, ki je povedal tako, kot je v resnici. Ob tem božjem daru se lahko nasmejete brez občutka krivde!«
Cristina García, mati enega otroka, avtorica knjige The Lady Matadors Hotel

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • knjiga o starševstvu, pomanjkanju spanja in časa
  • knjiga bo prinesla olajšanje vsem staršem, ki jim primanjkuje spanja
  • vsakdanje življenje staršev predstavljeno s humorjem
  • domiselno interpretirane zgodbe vas ne bodo pustile ravnodušne
  • ob branju se boste zagotovo nasmejali do solz

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Zelo iskana ponudba

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina brively.com podjetja Brivé d.o.o. se ukvarja s prodajo izdelkov s področja zabavne in uporabne elektronike, npr. predvajalnikov glasbe, vsega, kar potrebujete za dobro počutje, zabavo, počitek in delo v kuhinji ... Kupcem so na voljo tudi darilni boni z vrednostjo po vaši izbiri.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (56)