Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Za popolne praznike! HUDA CENA za naravno božično smrečico različnih velikosti!

od 31,90 €

# / 11
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Za popolne praznike! HUDA CENA za naravno božično smrečico različnih velikosti!

od 31,90 €

Naredite si popolno božično vzdušje s naravno božično smrekco! Navadna smreka Picea Abies je zaradi svojega prijetnega vonja najpogostejše božično drevo. Klasična oblika, videz in svež vonj prispevajo k tradicionalnemu in nostalgičnemu božičnemu občutku. Zelene do temno zeleno dobro sedijo na trdih vejicah in so kot nalašč za obešanje okraskov! Na voljo smrekice različnih velikosti od 130 do 230 cm! Odločite se za naravno božično drevo, s katerim ne obremenjujemo okolja, kot v primeru plastičnega božičnega drevesa. 

Na voljo smrekice različnih velikosti od 130 do 230 cm! Klasična oblika, videz in svež vonj naravne smreke za nostalgično, popolno božično vzdušje.

naravna božična smreka

Naravna božična smreka je navadna smreka (Picea Abies) in je najbolj pogosti iglavec pri nas. Zaradi svojega prijetnega vonja je smreka najpogostejše božično drevo. Božičnemu drevesu ne pripada stojalo, tako da v kolikor ga potrebujete, lahko izkoristite dodatno ugodnost za doplačilo.

NARAVNA SMREKA PICEA ABIES
Navadna smreka je najpogostojše božično drevo v naši kulturi. Je naša avtohtona vrsta že od viktorijanskih časov in je sorta, ki jo ljudje večinoma povezujejo z božičem. Klasična oblika, videz in svež vonj prispevajo k tradicionalnemu in nostalgičnemu božičnemu občutku. Zelene do temno zeleno dobro sedijo na trdih vejicah in so kot nalašč za obešanje okraskov. Sveže rezana božična drevesa v prazničnem času poskrbijo za tradicionalen in nostalgičen občutek z različnimi čudovitimi oblikami, barvami in vonjavami. Drevo je naravno in lahko njegov izgled ali oblika odstopa od slike.

Navodila za daljšo obstojnost naravnega drevesa
Za daljšo obstojnost drevesa lahko veliko storite sami, predvsem tako, da drevo postavite v hladnejši del prostora, torej stran od radiatorja, kamina ali katerega drugega toplotnega vira. Priporočljivo je tudi, da drevo postavite v podstavek z vodo ali pa ga vsaj ovije z mokro krpo. Vodo lahko dopolnite vsake 1-2 dni, s čimer boste upočasnili izpadanje iglic. Pomembna je tudi izbira lučk: starejše lučke se preveč pregrevajo, kar bo pospešilo odpadanje iglic, zato raje izberite LED-lučke.

Kam z naravnim drevescem po koncu praznikov?
Ko bo vaše naravno božično drevesce odslužilo svojemu namenu, ga nikar ne odvrzite med navadne smeti, ampak ga reciklirajte. Lahko ga uporabite za mulčenje, kurjavo ali pa ga dodate k visoki gredi, kjer bo razpadel in opravil vlogo gnojila. Če živite v mestu, razrezano drevesce, odvrzite v zabojnik za biološke odpadke in pristojni bodo poskrbeli za primerno reciklažo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • na voljo smrekice različnih velikosti od 130 do 230 cm
  • popolno božično vzdušje s naravno božično smrekco
  • klasična oblika, videz in svež vonj prispevajo k nostalgičnemu božičnemu občutku
  • naravno božično drevo, s katerim ne obremenjujemo okolja
  • od vsakega drevesa prispevajo 1 € v dobrodelne namene!
  • z doplačilom možnost srebrne smreke ali ročno izdelanega lesenega podstavka

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Božična drevesa skrbi skupaj s partnerji za nasade z okoli 30.000 naravnimi drevesi, različnih vrst in velikosti. Vsako leto na novo posadijo več tisoč novih dreves, le nekaj slednjih, vzamejo iz zemlje in jih decembra pripeljejo na vaš dom. Redčenje dreves naredi prostor ostalim drevesom, da lažje rastejo ter formirajo krošnjo. Za vsako drevo, ki ga odpeljejo iz naših nasadov, posadimo prihodnjo pomlad več novih.

Na spletni strani vam ponujajo naravna rezana božična drevesa, različnih dimenzij in vrst, ki v naši kulturi simbolizirajo božično drevo v pravem pomenu. Izbirate lahko med navadno smreko, srebrno smreko ali kavkaško jelko. Ponujajo od manjših dreves od 100 centimetrov pa do največjih, ki merijo vse tja do 3 metrov ali več.

Z vsakim naravnim božičnim drevesom, ki ga pomagate kupiti poskrbite za posaditev več novih dreves. Naravno božično drevo ima tudi to prednost, da se veliko hitreje razkroji in z njim ne obremenjujemo okolja tako kot je to v primeru plastičnega božičnega drevesa. Plastično, božično drevo se razkroji šele v več nekaj kot 100 letih.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (353)