Za miren spanec! 64% popust na ortopedsko blazino za spanje na boku!

od 19,90 €

Redna cena od 49,80 €

prodani

Prodanih 18 kuponov

# / 6
V IZTEKU

Za miren spanec! 64% popust na ortopedsko blazino za spanje na boku!

od 19,90 €

Redna cena od 49,80 €

prodani

Prodanih 18 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Človek v povprečju prespi tretjino svojega časa, zato sta način in lega spanja bistvenega pomena za naše dobro počutje in psihofizično stanje. Blazina GoodSleep nudi odlično oporo pri spanju na boku, razbremeni pritisk na kolena, medenico, ledveni del in hrbtenico, tako izboljša kvaliteto spanja in zmanjša kronične bolečine. Zmanjšajte že obstoječe tegobe ali preprečite tiste, ki so še v nastajanju, z GoodSleep blazino in hrbtenica vam bo hvaležna!

GoodSleep blazina je popolna za vse, ki radi spite na boku, imate težave s hrbtenico, idealna pa je tudi za nosečnice! Izboljša kvaliteto spanja in zmanjša kronične bolečine.

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Ortopedska blazina za spanje na boku + izdelek presenečenja

  • izdelek presenečenja je prodajni hit v vrednosti 14,90 €- 19,90 €
  Preberi vse

  -64 %

  69,70 €

  24,80 €

  Vrnemo 0,12 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Ortopedska blazina za spanje na boku

  Preberi vse

  -60 %

  49,80 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • mere: 10 cm x 14 cm x 25 cm
 • brezplačna poštnina

GoodSleep, ortopedska blazina za spanje na boku

Neprespane noči, utrujenost, bolečine v hrbtenici, težave s prebavo, sindrom nemirnih nog, bolečine v mišicah in sklepih, krči, mravljinčenje … Vam je to kaj znano? Če vam ni, si želite da vas te tegobe ne bi doletele? Preprečite ali zmanjšajte težave, ki nastajajo zaradi nepravilne lege med spanjem na boku z ortopedsko blazino GoodSleep za spanje na boku.

VZROKI TEŽAV
Po mnenju strokovnjakov je najbolj priporočljivo spanje na hrbtu, realno pa zelo malo ljudi spi tako. Če želite spremeniti položaj telesa pri spanju, je lahko to zelo težka naloga in ponoči med spanjem se vedno namestimo tako, kakor nam najbolj ustreza. Če radi spite na boku, zdravniki priporočajo, da imate med nogami blazino GoodSleep, ki omogoči raven položaj hrbtenice med spanjem in počivanjem. Tako se boste izognili bolečinam v križu in spodnjih okončinah, saj ohranjate naravni položaj telesa, teža telesa ne pritiska na sklepe in žile, zato je pretok krvi boljši, vnetja medsklepnih tkiv se zmanjšajo in s tem tudi bolečine.

ERGONOMSKA OBLIKA IN KVALITETNI MATERIALI
Ortopedska spalna blazina GoodSleep je ergonomsko oblikovana, to pomeni da preprečuje poškodbe in obrabo zaradi dolgotrajnega statičnega položaja telesa. Popolno se prilega obliki nog, čvrsta spominska pena bo držala svojo obliko in nudila oporo vaši hrbtenici in medenici. Znotraj blazine ventilacijske odprtine zagotavljajo, da vam ne bo vroče, pralna prevleka na zadrgo pa je dobrodošla pri ohranjanju najvišje stopnje higiene. Ortopedi jo priporočajo za vse, ki radi spite na boku, imate težave s hrbtenico, še posebej pa jo bodo vesele nosečnice.

LASTNOSTI
- material:100 % akril
- material polnila: 100% poliuretanska pena

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • stabilizira lego spodnjih okončin
 • razbremeni pritisk na sklepe
 • telo povrne v naravno lego
 • oblikovana tako, da se ne premika med spanjem
 • ergonomsko oblikovana
 • tudi opcija z izdelkom presenečenja!
 • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Dobro počutje

Brezplačna poštnina

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2021.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se v 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča. Naročilo se odda avtomatsko ponudniku ob aktivaciji kupona.

 

V primeru nakupa kupona na naših prodajnih mestih je potrebno naročilo oddati ponudniku na e-mail info@mega-buy.com, sporočite mu šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Mega Buy se ukvarja s prodajo kvalitetnih in cenovno ugodnih izdelkov. V spletni trgovini najdete vse od izdelkov za dom in vrt, tehniko, kuhinjo, za hišne ljubljenčke,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (340)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!