Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

63% popust na raztegljivo omelo za prah Extendy z upogljivostjo 90 stopinj!

9,90 €

Redna cena od 26,90 €

# / 7
PRVIČ NA KUPONKO.SI

63% popust na raztegljivo omelo za prah Extendy z upogljivostjo 90 stopinj!

9,90 €

Redna cena od 26,90 €

Dosežite in očistite do sedaj nedostopna mesta v vašem domu! S pomočjo omela za prah z raztegljivim ročajem lahko enostavno podaljšate do največ 254 cm. Nič več nevarnega stanja na stolčkih, s katerimi si pomagate do višjih površin. Omelo s pomočjo elektrostatike nase veže prah, pršice in cvetni prah.

Dosežite in očistite do sedaj nedostopna mesta v vašem domu s pomočjo teleskopskega držala, ki se raztegne kar do dveh metrov!

raztegljivo omelo Extendy

Dolg ročaj omela za prah z inovativno tehnologijo cepljenih vlaken. S pomočjo elektrostatike nase z lahkoto veže prah, cvetni prah in dlake. Primerno za čiščenje prahu na gospodinjskih aparatih in stropih, okenskih senčilih, stropnih ventilatorjih, letvah in omarah za knjige. Omelo za prah z raztegljivim ročajem lahko enostavno podaljšate do največ 254 cm. Brez napora dosezite področja, ki jih druga omela ne morejo. Za razliko od drugih omel z neupogljivimi glavami, ki imajo težave s čiščenjem prahu okoli vogalov in zapletenih mest, ima naše omelo iz mikrovlaken glavo, ki je prilagodljiva in upogljiva do 90°. Z njo zlahka čistite težko dosegljiva mesta, kot je na primer tipkovnica, kuhinja, žaluzije, okvirji za slike, televizijski zasloni in notranjost vašega avtomobila.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • teleskopski ročaj se raztegne do kar 254 cm dolžine
  • s pomočjo elektrostatike omelo nase veže prah, pršice in cvetni prah
  • upogljiva glava omela do 90 stopinj
  • preprosto dosezite visoka mesta in knjižne police
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

D4 WEB je spletna trgovina z uporabnimi in praktičnimi izdelki, kjer vsaka stranka najde nekaj zase. Trudijo se ustreči vsem okusom in ponuditi čim bolj raznovrstne izdelke.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (340)