Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Samolepilna folija Piši-briši s 4 markerji in gobico za brisanje 52% ceneje!

11,90 €

Redna cena od 24,90 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Samolepilna folija Piši-briši s 4 markerji in gobico za brisanje 52% ceneje!

11,90 €

Redna cena od 24,90 €

Samolepilna bela folija Piši-briši služi kot popoln prostor za igro in učenje otroka! Lahko se prilepi na katerokoli ravno površino, zlahka jo lahko odlepite in prilepite na drugo mesto. Komplet vsebuje 4 markerje, vsak od njih je opremljen z gobico za brisanje.

Folija namenjena večkratni uporabi – zlahka se jo lahko odlepi in prilepi na drugo mesto. Lahko se jo prilepi na steno, na omare, vrata in steklene površine!

SAMOLEPILNA FOLIJA PIŠI-BRIŠI

Samolepilna bela folija Piši-briši je kot nalašč za dom, kjer lahko služi kot prostor za načrtovanje vašega vsakodnevnega dela (lahko tudi zapišete pomembne stvari za družino, na primer nakupovalni seznam ali opravila), pa tudi prostor za igro in učenje otroka. Kakovostna samolepilna bela folija Piši-briši dimenzij 45×200 cm, je popoln način za ustvarjalno zabavo na za to določenem mestu.

Ta samolepilna folija se lahko prilepi na katero koli ravno površino – v predsobi, v dnevni sobi in celo v kuhinji ali delavnici. Lahko se prilepi na steno. Folija bo dobro delovala tudi na omarah, vratih in steklenih površinah. Prilepite jo lahko zelo enostavno. Preprosto odlepite zaščito in lepljivo stran prilepite na želeno površino. Samolepilna folija je namenjena večkratni uporabi – zlahka jo lahko odlepite in prilepite na drugo mesto.

Komplet vsebuje 4 markerje, primerne za pisanje na piši-briši tablo, vsak od njih opremljen z gobico za brisanje. Tako je folija po vsaki uporabi zopet pripravljena za uporabo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • služi kot prostor za načrtovanje vašega vsakodnevnega dela
  • prostor za igro in učenje otroka
  • folija se lahko prilepi na katero koli ravno površino
  • večkratna uporaba – zlahka jo lahko odlepite in prilepite drugam
  • 4 markerji z gobico za brisanje
  • dimenzij 45x200cm
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletno nakupovanje na Tik-Tak.shop je omogočeno 24 ur/dan, vse dni v tednu. Za vse dodatne informacije so potencialnim strankam na voljo na e-mail: info@tik-tak.shop, prav tako 24 ur/dan, vse dni v tednu. Vsi izdelki, ki so na strani vidni, imajo podroben opis in realne slike, tako da nakupovanje iz domačega naslanjača ali kjerkoli na poti, deluje kot v živo. Za vsa morebitna vprašanja in nasvete, pa so vam na voljo na telefonski številki +386 51 750 190, vsak delovni dan od 8. do 16. ure.
Tukaj so za vas in zaradi vas, s kvalitetnimi izdelki in super cenami. Tik-Tak in naročeno je pri vas! :)

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (326)