Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

72% popust na vzmetnico Günther&Möller Vitaluxe z višino 24cm in trdoto 5/10!

od 219,00 €

Redna cena od 795,00 €

# / 4

72% popust na vzmetnico Günther&Möller Vitaluxe z višino 24cm in trdoto 5/10!

od 219,00 €

Redna cena od 795,00 €

100 noči brez tveganja - 100 % varen nakup! Vrhunska vzmetnica Günther&Möller Vitaluxe ponuja nadstandardno višino 24 cm z občutkom trdote 5/10. Bodite 100 % prepričani! Na ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 100 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali pa vam, bomo vrnili celotno kupnino. Sestavljena je iz najnovejše in izboljšane spominske pene, vsebuje tudi antibakterijsko in antialergeno prevleko!

Visokokakovostna vzmetnica je narejena v EU! Možnost vračila po 100 testnih nočeh!

Günther & Möller VITALUXE VZMETNICE

Si želite izboljšati svoj spanec, ste siti neudobnega ležišča, ki vas ščipa in budi iz sladkega spanca? Spoznajte ležišče Vitaluxe, ki vam poleg maksimalnega udobja ponuja še nežno masažo, ki razbremeni vaše utrujeno telo, vas poboža z izjemnim udobjem in poskrbi, da bodo neprespane noči samo še preteklost.

Ležišče Vitaluxe je že od daleč videti posebno. Njegova površina s prešito prevleko je narejeno posebej za vse vas, ki si želite izkoristiti vsako minuto spanja za počitek in razvajanje utrujenih mišic, poleg tega pa je seveda antibakterijsko, antialergeno in dodatno izboljšano s profesionalno tehnologijo za prezračevanje ležišča.

5 PLASTI VZMETNICE

1. plast na vrhu ležišča sestavlja najnovejša, izboljšana spominska pena, ki je v svetu ležišč popolna inovacija. Visco Grafhene spominska pena (1 cm) je derivat običajne spominske pene, ki vsebuje grafenske delce, ki zmanjšujejo nastanek statične elektrike, odvajajo odvečno vlago od telesa in ležišču daje dodatne antibakterijske lastnosti.

2. plast je super mehka spominska pena (1,5 cm), ki telesu daje nežno oporo in občutek lebdenja, preprečuje ustvarjanje bolečega pritiska, s tem pa izboljša spanec in zmanjšuje možnost neprijetnega zbujanja in premetavanja.

3. plast je profilirana pena (2,5 cm), ki daje občutek stabilnosti, hkrati pa podpira hrbtenico med spanjem

4. plast je poliuretanska pena (16 cm), oblikovana v 7 con udobja, ki skrbijo za personalizirano udobje vseh 7 con telesa; glavo, ramen, hrbtenice, križa, medenice, nog in stopal.

5. je še ena plast profilirane pene (1 cm), ki zaključi strukturo jedra za še več udobja in stabilnosti.

TEHNIČNE PREDNOSTI
PREVLEKA: Prevleka ležišča je seveda antibakterijska in antialergena, ima luksuzno 3D površino, ki je na otip mehka kot žamet, hkrati pa zaradi perforacij nenehno odvaja odvečno vlago iz ležišča. 

VIŠINA: Višina ležišca je 24 cm.

TRDOTA: Občutek trdote je 5/10 in je srednje trd.

7 CON: 7 con v jedru boste opazili že po prvi prespani noči – ležišče ima različno trde cone glede na težo posameznega dela telesa, zato vam nudi prilagojeno oporo in mehkobo/trdoto glede na vaše potrebe. S tem blaži bolečine v hrbtenici in križu, še posebej po daljšem spanju ali počitku.  

POVRŠINA: površina ležišča skrbi za mikromasažo telesa med ležanjem, s tem pa za skrbi za izboljšanje prekrvavitve, lepšo kožo in hitrejšo regeneracijo telesa med spanjem

OSTALO
Antibakterijska in antialergena prevleka ima učinkovito zaščito proti pršicam. Prevleka ima dodane ročaje, in sicer 2 na vsaki strani, kar omogočajo lažje obračanje, preoblačenje in čiščenje ležišča, kar je še posebej dobrodošlo pri večjih dimenzijah ležišč.

Dvojno ojačan rob je enkratna prednost, ki jo opazite šele med uporabo – ker je rob ojačan, se vam med ležanjem ni treba držati središča, ampak se lahko neomejeno premikate po celem ležišču. Ojačan rob omogoča 100 % izkoristek ležišča, hkrati pa lažje vstajanje z ležišča in daljšo življenjsko dobo.

Poliuretanska pena: 26 kg/m³
Narejeno s tehnologijo HotMelt, kar pomeni, da med proizvodnjo ne uporabljamo lepil, zato ležišče ne oddaja neprijetnih vonjav

Vsi sestavni deli ležišča so iz EU. Narejeno v EU.

Podaljšana garancija 15 let z doplačilom.

Želite preizkusiti oz. si ogledati ležišče pred nakupom?
Obiščite jih v razstavnem salonu na Celovški cesti 228 v Ljubljani (Stavba Avtotehna Vis, 1. nadstropje) in se prepričajte o kakovosti ležišč. Obvezna je predhodna najava na 040 851 150.


ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100 % varen nakup! 2 let garancije in 100 testnih noči!
  • vzmetnica ponuja primerno višino 24 cm
  • občutek trdote ležišča je srednje trd (5/10)
  • vzmetnica vsebuje 5 plasti in revolucionarne spominske pene
  • antibakterijska in antialergena prevleka
  • trdno in elastično jedro iz 7 con poskrbi za miren spanec
  • jedro poskrbi da s svojim premikanjem ne boste zbujali partnerja
  • ležišče je narejeno v EU
  • možnost podaljšanja garancije do 15 let
  • dober spanec je vaša pravica in osnova za dober dan

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Zdrav izdelek

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (220)