Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

62% popust na vzmetnico Günther&Möller Magnific z višino 32cm in trdoto 8/10!

od 359,90 €

Redna cena od 825,00 €

# / 5

62% popust na vzmetnico Günther&Möller Magnific z višino 32cm in trdoto 8/10!

od 359,90 €

Redna cena od 825,00 €

100 noči brez tveganja - 100 % varen nakup! Vrhunska vzmetnica Günther&Möller Magnific ponuja nadstandardno višino 32 cm z občutkom trdote 8/10. Bodite 100 % prepričani! Na ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 100 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali pa vam bomo vrnili celotno kupnino. Sestavljena je iz posebej mehke spominske pene in vsebuje tudi antibakterijsko in antialergeno prevleko!

Visokokakovostna vzmetnica je narejena v EU! Možnost vračila po 100 testnih nočeh!

Günther & Möller MAGNIFIC VZMETNICE

Spremenite svojo spalnico v predsedniško suito. Izberite si vzmetnico Günther & Möller Magnific. Vzmetnica Günther & Möller Magnific se ponaša z razkošno prevleko, nadstandardnimi materiali, ležišče pa bogati še dodatni nadvložek, ki iz že tako nenavadno udobne vzmetnice kreira oazo miru in počitka.

Günther & Möller Magnific je namenjena vsem, ki vejo, da mora odlična vzmetnica biti kraljevske višine – Günther & Möller Magnific meri v višino kar 32 cm, poleg tega pa jo odlikuje ekskluziven dizajn, ki vas bo pustil brez sape. Njeno jedro sestavljajo mini žepkaste vzmeti, ki se takoj odzovejo na premike telesa med spanjem, za udobje, ki vas po popolnoma prevzelo, pa smo dodali še ekstra nadvložek, ki vas med ležanjem objame in prevzame z neslutenim udobjem.

Ker je vzmetnica trdote 8/10, je še posebej primerna za ljudi, ki imajo težave s hrbtenico, in za ljudi z večjo telesno težo.

6 PLASTI VZMETNICE

1. plast posebej mehka spominska pena (2 cm), ki se segreje na temperaturo vašega telesa, nato pa se nežno prilagodi obliki telesa. Zaradi nje je celotna spalna površina enakomerno udobna in prijetne temperature.

2. plast sestavlja revolucionarna spominska pena, ki je v svetu ležišč popolna inovacija. Visco Grafhene spominska pena (1 cm) je derivat spominske pene, ki vsebuje grafenske delce, ki zmanjšujejo nastanek statične elektrike, odvajajo odvečno vlago od telesa in ležišču daje dodatne antibakterijske lastnosti. 

3. plast je poliuretanska pena (2 cm), ki telesu daje oporo tam, kjer jo najbolj potrebuje, hkrati pa poskrbi, da med ležanjem zagotovo ne boste čutili prav nobene vzmeti, le čvrsto oporo in stabilnost.

4. plast predstavljajo neodvisne mini žepkaste vzeti (23 cm), ki so kar 6x zavite okoli svoje osi in zaradi tega še posebej odzivne na vsak premik telesa. Vsaka posebej je ovita v svojo vrečko iz tkanine, zato se med sabo ne dotikajo in ostajajo tiho ne glede na premike na ležišču. Vzmeti so narejene iz 1,8 mm titanijeve zlitine, ki veže nase negativno sevanje elektronskih naprav iz okolja, zato bo med spanjem vaše telo izgubilo negativni naboj, ki lahko prekinja spalni cikel.

5. plast je posebej mehka spominska pena (2 cm).

6. plast je še ena plast pene (2 cm), ki poskrbi za stabilizacijo ležišča in vzmeti.

TEHNIČNE PREDNOSTI
PREVLEKA: Prevleka ležišča je seveda antibakterijska in antialergena, ima pa luksuzno 3D površino, ki je na otip mehka kot žamet, hkrati pa zaradi perforacij nenehno odvaja odvečno vlago iz ležišča. Zaradi robustnih materialov, vrhunske tehnologije in precizne izdelave je Magnific edina izbira najzahtevnejših kupcev.

VIŠINA: Višina ležišca kar 32 cm – nadstandardna višina za kupce, vajene kraljevskega tretmaja.

TRDOTA: Občutek trdote je 8/10 in je srednje trd.

7 CON: 7 con v jedru boste opazili že po prvi prespani noči – ležišče ima različno trde cone glede na težo posameznega dela telesa, zato vam nudi prilagojeno oporo in mehkobo/trdoto glede na vaše potrebe. S tem blaži bolečine v hrbtenici in križu, še posebej po daljšem spanju ali počitku.  

OSTALO
Antibakterijska in antialergena prevleka ima učinkovito zaščito proti pršicam. Prevleka ima dodane ročaje, in sicer 2 na vsaki strani, kar omogočajo lažje obračanje, preoblačenje in čišcenje ležišca, kar je še posebej dobrodošlo pri večjih dimenzijah ležišč.

Dvojno ojačan rob je enkratna prednost, ki jo opazite šele med uporabo – ker je rob ojačan, se vam med ležanjem ni treba držati središca, ampak se lahko neomejeno premikate po celem ležišču. Ojačan rob omogoča 100 % izkoristek ležišča, hkrati pa lažje vstajanje z ležišča in daljšo življenjsko dobo.

Poliuretanska pena: 70 kg/m³
Narejeno s tehnologijo HotMelt, kar pomeni, da med proizvodnjo ne uporabljamo lepil, zato ležišče ne oddaja neprijetnih vonjav

Vsi sestavni deli ležišca so iz EU. Narejeno v EU.

Podaljšana garancija 15 let z doplačilom.

Želite preizkusiti oz. si ogledati ležišče pred nakupom?
Obiščite jih v razstavnem salonu na Celovški cesti 228 v Ljubljani (Stavba Avtotehna Vis, 1. nadstropje) in se prepričajte o kakovosti ležišč. Obvezna je predhodna najava na 040 851 150.

Salon

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100 % varen nakup! 2 let garancije in 100 testnih noči!
  • vzmetnica ponuja nadstandardno višino 32 cm
  • občutek trdote ležišča je srednje trd (8/10)
  • vzmetnica vsebuje kar 6 plasti in revolucionarne spominske pene
  • antibakterijska in antialergena prevleka
  • trdno in elastično jedro iz 7 con poskrbi za miren spanec
  • prevleka ima dodane ročaje kar omogoča lažje obračanje in preoblačenje ležišča
  • ležišče je narejeno v EU
  • možnost podaljšanja garancije do 15 let
  • dober spanec je vaša pravica in osnova za dober dan

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Zdrav izdelek

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je  zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (321)