Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

69% popust na vsestransko ročno dvigalko Lifty z nosilnostjo do 120 kg!

13,40 €

Redna cena od 43,40 €

# / 7
PRVIČ NA KUPONKO.SI

69% popust na vsestransko ročno dvigalko Lifty z nosilnostjo do 120 kg!

13,40 €

Redna cena od 43,40 €

Ročna dvigalka je zelo praktično orodje za dvigovanje težje opreme in drugih predmetov. Z nosilnostjo do 120 kg omogoča zanesljivo dvigovanje in nameščanje težjih predmetov, recimo vrat, oken, pohištva, radiatorjev in druge opreme. Izdelek je lahek, uporabljamo ga preprosto z eno roko!

Ročna dvigalka omogoča zanesljivo dvigovanje in nameščanje težjih predmetov, recimo vrat, oken, pohištva, radiatorjev in druge opreme.

ROČNA DVIGALKA LIFTY

Vsestranska ročna dvigalka je orodje, ki prevzame različne naloge pri delu v domači delavnici ali na terenu. Pomaga pri dvigovanju in držanju težjih predmetov ter pri nameščanju opreme na točne razdalje. Predvsem se izkaže pri vgradnji stanovanjske opreme in podobnih nalogah, za katere bi sicer potrebovali dva mojstra. Vsestransko orodje lahko pomaga tudi pri drugih nalogah. Omogoča natančno odmerjanje razmika med opremo in lahko drži elemente, ki morajo biti stabilizirani pri lepljenju ali drugih postopkih.

Gre za enostavno, a domiselno zasnovano in zelo učinkovito orodje, ki brez težav prenaša tudi večje obremenitve. Izdelano je namreč iz kombinacije močnega jekla in aluminija. Preobremenitev orodja lahko povzroči poškodbe. Med uporabo nosite zaščitne rokavice.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • z nosilnostjo do 120 kg omogoča dvigovanje in nameščanje težjih predmetov
  • pomaga pri nameščanju opreme na točne razdalje
  • predvsem se izkaže pri vgradnji stanovanjske opreme
  • izdelano iz kombinacije močnega jekla in aluminija
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Fitshop.si je spletna trgovina s pripomočki za šport, prosti čas in zdravo življenje. Na spletni strani ponujajo široko paleto različnih izdelkov na področju športa in rekreacije, FIT Kuhne, za bolečine v sklepih, igrače za najmlajše itd.  

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (316)