50% popust na simpatično Drevo ljubezni! Vključena brezplačna poštnina.

14,90 €

Redna cena od 30,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

50% popust na simpatično Drevo ljubezni! Vključena brezplačna poštnina.

14,90 €

Redna cena od 30,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Drevo ljubezni ali Tree of love vas bo navdušil! Gre za ročno izdelano drevo ljubezni polno srčkov in dveh ptičkov, ki simbolizira ljubezen in naklonjenost. Namenjeno je vsem zaljubljencem, kot darilo za obletnico, rojstni dan ali kot odlično darilo mladoporočencema ob obisku poroke. Les je zaščiten s popolnoma naravnim premazom, po katerem se lahko piše tudi z alkoholnim flomastrom! Odlična ideja za darilo ob prihajajočem Valentinovem. 

Les zaščiten z naravnim premazom, po njem lahko pišete kar z alhoholnim flomastrom! Vključen tudi pripis dveh imen. Odlična ideja za Valentinovo!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Drevo ljubezni (Tree of Love)

  • vključen pripis dveh imen 
  • velikost: 20 x 20 cm
  • brezplačna poštnina
  • Po nakupu kupona je potrebno ponudniku na e-mail legno.carino@gmail.com sporočiti kodo kupona in dva imena, ki bi jih želeli gravirati na sliko.
  Preberi vse

  -50 %

  30,00 €

  14,90 €

  Vrnemo 0,07 €

Drevo Ljubezni / Tree of Love

Izdelek je izdelan ročno v ljubljanski delavnici. Osnova vseh izdelkov je les, ki ga ustvarjalca spremenita v ljubke butične izdelke. Lahko so igrivi, privlačni, uporabni, a vedno naravni. Les je zaščiten s popolnoma naravnim premazom, po katerem se lahko piše z alkoholnim flomastrom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izdelek ročno izdelujejo v Sloveniji
 • drevo polno srčkov in 2 ptičkov, ki simbolizirajo ljubezen
 • darilo za obletnico, rojstni dan ali kar tako
 • les je zaščiten s popolnoma naravnim premazom
 • izvirnen izdelek za notranjo dekoracijo
 • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.9.2019.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se v 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko ter željen napis. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča.
V primeru nakupa kupona v Trakifi 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, kontaktno številko ij in željen napis, na e-mail legno.carino@gmail.com 040 710 714.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v 3 delovnih dneh od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Pod imenom Legno Carino ustvarjata Anja in Peter. Sta do ušes zaljubljen parček, ki obožuje ljubke in izvirne izdelke za notranjo dekoracijo. Pri izdelavi Peter poskrbi za tehnični del, Anja pa jim doda ljubkost, nežnost in igrivost. Besedna zveza Legno Carino [lenjo karino] izvira iz italijanskega jezika in v prevodu pomeni „ljubek les". Zanj sta se odločila, ker najlepše opiše vizijo njunega ustvarjanja. Osnova vseh izdelkov je les, ki ga spremenita v ljubke butične izdelke. Lahko so igrivi, privlačni, uporabni, a vedno naravni. Izdelujeta jih ročno, v ljubljanski delavnici.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (44)

Ceneje ne najdeš nikjer!