Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

82% popust na set 2 japonskih izredno ostrih kuhinjskih nožev Sekitobe!

10,90 €

Redna cena od 59,00 €

# / 3

82% popust na set 2 japonskih izredno ostrih kuhinjskih nožev Sekitobe!

10,90 €

Redna cena od 59,00 €

Bodite tudi vi kuhinjski šef in se pridružite množici mednarodnih priznanih kuhinjskih mojstrov, ki prisegajo na japonske kuhinjske nože! Nož Sekitobe je odličen za rezanje zelenjave in tudi kosov zrezka, pečenke, fileja ali ribe. Profilirano koničasto rezilo in izjemno oster rob za rezanje brez truda! 

Profilirano koničasto rezilo, izjemno oster rob za rezanje brez truda in poliranje z zadnje strani! Nož primeren za rezanje zelenjave, mesa, rib ...

JAPONSKI NOŽ Sekitobe

Japonci so skozi zgodovino pokazali da so mojstri izdelave raznoraznih nožev. Pridružite se tudi vi množici mednarodni priznanih kuhinjskih mojstrov, ki prisegajo na japonske kuhinjske nože. 

Sekitobe nož je odličen partner pri jedi slastno kuhanega zrezka ali druge priljubljene jedi. Oba Sekitobe noža imata dolžino rezila 11 cm ali 4,3 palca, kar je idealno za rezanje kosov zrezka, pečenke, fileja ali ribe. Sekitobe noža sta narejena iz trpežnega Virgin 3Cr13 nerjavečega jekla, kar zagotavlja odlično natančnost in ohranjata svojo ostrino tudi pri vsakodnevni uporabi. Ročaj je ergonomsko oblikovan, oblikovan tako, da se popolnoma prilega vaši roki za večje udobje in popoln nadzor.

Japonska prehrambena kultura je pripomogla k oblikovanju edinstvene zasnove Sekitobei nožev kar pripomore k visoki zmogljivosti in dolgotrajni ostrini. Rezilo velikosti 11 cm ima fantastičen nazobčan rob, tako da lahko zrezek narežete z lahkoto, nato pa preprosto namestite nože v pomivalni stroj za enostavno čiščenje. Z obteženim varnim prijemalnim ročajem, noži zagotavljajo popoln nadzor in se popolnoma ujemajo z vašimi obstoječimi krožniki s svojim srebrnim mat finišom.

LASTNOSTI
- material rezila je izjemno Virgin 3Cr13 jeklo.
- profilirano koničasto rezilo
- izjemno oster rob za rezanje brez truda
- poliranje z zadnje strani
- ročaj iz nerjavečega jekla Virgin 18/8
- satenska konica z jamico
- v kompletu set dveh nožev

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • neprekosljivo vrhunsko rezanje brez najmanjšega napora
  • ročaj iz nerjavečega jekla Virgin 18/8
  • rezilo velikosti 11 cm ima fantastičen nazobčan rob
  • japonski nož se prilega vaši roki za večje udobje in popoln nadzor
  • nož primeren za rezanje mesa, zelenjave, rib ...
  • vključena brezplačna poštnina
  • primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača nakita je nastala kot odgovor na potrebo vedno večjega števila ljudi v njihovem ožjem krogu. Vsi smo se že znašli pred dilemo, kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju (rojstni dan, poroka, obletnice ...). Zaradi te potrebe so se odločili ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (126)