Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

52% popust na samolepilno črno folijo Piši-briši s 5 barvnimi kredami!

11,90 €

Redna cena od 24,90 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

52% popust na samolepilno črno folijo Piši-briši s 5 barvnimi kredami!

11,90 €

Redna cena od 24,90 €

Samolepilna folija je namenjena večkratni uporabi – zlahka se jo lahko odlepi in prilepi na drugo mesto in za sabo ne pušča sledi lepila. Lahko se jo prilepi na steno, na omare, vrata in steklene površine!

Folija namenjena večkratni uporabi – zlahka se jo lahko odlepi in prilepi na drugo mesto. Lahko se jo prilepi na steno, na omare, vrata in steklene površine!

SAMOLEPILNA ČRNA FOLIJA PIŠI-BRIŠI

Samolepilna črna folija Piši-briši v roli + 5 barvnih kred, ki so priložene v paketu, je kot nalašč za uporabo doma, kjer lahko služi kot prostor za načrtovanje vsakodnevnega dela (lahko tudi zapišeŠ pomembne stvari za družino, na primer nakupovalni seznam ali opravila), pa tudi prostor za igro in učenje otroka. 

Kakovostna samolepilna črna folija Piši-briši dimenzij 200×45 cm, je popoln način za ustvarjalno zabavo na za to določenem mestu. Ta samolepilna folija se lahko prilepi na katerokoli ravno površino – v vrtcu, v predsobi, v dnevni sobi in celo v kuhinji ali delavnici. Lahko se prilepi na steno. Folija bo dobro delovala tudi na omarah, vratih in steklenih površinah. Prilepite jo lahko zelo enostavno. Preprosto odlepite zaščito in lepljivo stran prilepite na želeno površino. Samolepilna folija je namenjena večkratni uporabi – zlahka se jo lahko odlepi in prilepi na drugo mesto in za sabo ne pušča sledi lepila. Tako folijo po vsaki uporabi le obrišeš z gobico in zopet je pripravljena za uporabo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • služi kot prostor za načrtovanje vašega vsakodnevnega dela
  • prostor za igro in učenje otroka
  • folija se lahko prilepi na katero koli ravno površino
  • večkratna uporaba – zlahka jo lahko odlepite in prilepite drugam
  • 5 barvnih kred
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletno nakupovanje na Tik-Tak.shop je omogočeno 24 ur/dan, vse dni v tednu. Za vse dodatne informacije so potencialnim strankam na voljo na e-mail: info@tik-tak.shop, prav tako 24 ur/dan, vse dni v tednu. Vsi izdelki, ki so na strani vidni, imajo podroben opis in realne slike, tako da nakupovanje iz domačega naslanjača ali kjerkoli na poti, deluje kot v živo. Za vsa morebitna vprašanja in nasvete, pa so vam na voljo na telefonski številki +386 51 750 190, vsak delovni dan od 8. do 16. ure.
Tukaj so za vas in zaradi vas, s kvalitetnimi izdelki in super cenami. Tik-Tak in naročeno je pri vas! :)

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (329)