Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

63% popust na moderni multifunkcijski sesalec Sector 4002 z ECO motorjem!

69,99 €

Redna cena od 189,99 €

# / 6

63% popust na moderni multifunkcijski sesalec Sector 4002 z ECO motorjem!

69,99 €

Redna cena od 189,99 €

Sesanje stanovanja zna biti res dolgotrajno, glasno in povsem nadležno opravilo. Z multifunkcijskim sesalcem iz najnovejše generacije ciklonskih sesalcev bo sedaj sesanje enostavnejše, hitrejše in celo varnejše! Sesalnik Sector 4002 popolnoma ločuje prah od zraka in zmanšuje uporabo H.E.P.A. filtra. Njegov moderen motor je tih in sesalnik ne potrebuje vrečk. Na voljo je v 3 barvnih kombinacijah in spada v energijski razred A.

Sesalnik spada v najnovejšo generacijo ciklonskih sesalcev in deluje brez vrečk ter je izredno tih!

SESALNIK SECTOR 4002 z ECO MOTORJEM

Da bo vaš dom čist in brez prahu ter umazanije, vam je na voljo najnovejši Multiciklonski sesalnik Sector 4002, ki spada v zadnjo generacijo ciklonskih sesalcev. Navdušil vas bo visoko zmogljiv motor, ki je iz nove generacije ECO motorjev. Multiciklonski sesalnik ima t.i. mehak zagon motorja z močjo 700W, ki je nominalna moč enaka moči motorju 2200 W. Moč motorja je nastavljiva z vrtljivim gumbom. Sesalnik nudi izjemno nizka glasnost sesanja: 74 dB. 

Četrta generacija ciklonskega sistema popolnoma ločuje prah od zraka in zmanjšuje obrabo H.E.P.A. filtra. Pohvali se lahko s 30 % manjšo porabo pri isti moči sesanja za prilaganje različnim površinam (trda tla, preproge, zavese).

Sesalniku ne manjka niti termostat proti pregrevanju motorja. Zahvaljujoč mehkim kolesom ga lahko brezskrbno uporabljate tudi na občutljivejših tleh. Ponaša pa se tudi z motorjem z visoko učinkovitostjo, sesalno močjo 200 W. 

Izbirate lahko med posebej atraktivnimi barvami. Izberite vam ljubšo barvo in naj v vaš dom vstopi nov kvaliteten in varčen sesalec.

Sesalnik deluje brez vrečk, saj ima le posodo za prah, ki je enostavno odstranljiva in pralna.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 2 krtači GRATIS!
  • izjemno nizka glasnost sesanja
  • sesalnik deluje brez vrečk
  • sesalnik je primeren tudi za občutljivejše ljudi, saj ima pralni H.E.P.A filter
  • izbirate lahko med različnimi barvami sesalnikov
  • sesalnik je opremljen z najnovejšim eco motorjem

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo Trgovine Tom je ponuditi kupcem veliko kvalitetnih izdelkov po pošteni ceni. So distributer za ogromno različnih izdlekov in nudijo pestro izbiro po najbolj ugodni ceni. Z izkušnjami in poznavanjem blaga želijo svoje izdelke in proizvode kar se da približati vsem slovenskim uporabnikom in družinam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (351)