50% popust na Garden GrowBag vrtno gredo iz blaga za bujno rast rastlin!

17,90 €

Redna cena od 0,00 €

prodani

Prodani 3 kuponi

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na Garden GrowBag vrtno gredo iz blaga za bujno rast rastlin!

17,90 €

prodani

Prodani 3 kuponi

1/

Poglej kontaktne podatke

Stimulirajte rast rastlin, dvignite gredo s tal stran od škodljivcev, olajšajte si vrtnarjenje, rastlinam zagotovite optimalne pogoje za rast zelenjave in začimbnic z zračenjem rastne podlage in ustrezno drenažo. Enostavna namestitev in obilen pridelek vas bosta navdušila!

Stimulirajte rast rastlin, dvignite gredo s tal stran od škodljivcev, olajšajte si vrtnarjenje, rastlinam zagotovite optimalne pogoje za rast vaše zelenjave in začimbnic!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x Garden GrowBag vrtna greda

  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  -50 %

  35,50 €

  17,90 €

  Vrnemo 0,09 €

vrtna greda iz blaga Garden growbag

ČUDOVIT VRT
Vzgojite čudovite cvetlice, zelišča in zelenjavo na inovativen, preprost in učinkovit način. Garden GrowBag vrtno gredo iz blaga lahko postavite kamorkoli zunaj, na vrt, teraso ali na dvorišče. Samo napolnite jo z zemljo in vanjo posadite izbrane kulture. Po končani rastni sezoni gredo spraznite, jo operite in shranite do naslednje sezone, tako boste imeli prav tako čudovit vrt tudi naslednje leto!

BUJEN PRIDELEK
Posebna tkanina vzpodbuja rast koristnih bakterij in omogoča zračnost korenin ter zadržuje optimalno vlago. Vse te prednosti vzajemno delujejo pozitivno na rast, tako boste optimizirali vaš pridelek in vzpodbudili rast cvetja ali vrtnin. Svojo novo gredo lahko postavite na obstoječ vrt, na trato, na dvorišče ali na druga mesta, kjer bodo rastline imele optimalne pogoje za rast. Napolnite jo z ustrezno zemeljsko mešanico in uživajte v domačih pridelkih že to sezono!

PRAKTIČNOST IN VARNOST
Trpežen geotekstil zagotavlja dolgotrajno uporabo in ohranja optimalne pogoje za rast ter zagotavlja UV zaščito. Ker je greda Garden GrowBag ločena od tal, vaš pridelek zaščiti pred voluharji, bramorji in krti. Zaradi prilagojene višine pa si olajšate pletje in obiranje, tako bo gredi hvaležen tudi vaš hrbet.

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • enostavna namestitev
 • brezplačna poštnina
 • zaščita pred škodljivci
 • zračnost in drenaža korenin
 • večji pridelek
 • primerno tudi za terase in balkone

Odlična ideja za darilo

Brezplačna poštnina

Hiter nakup

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.7.2020.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se na 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko ter v komentar lastnost izdelka. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča.

 

V primeru nakupa kupona v Trafiki 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, kontaktno številko na e-mail: info@mega-buy.com

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Mega Buy se ukvarja s prodajo kvalitetnih in cenovno ugodnih izdelkov. V spletni trgovini najdete vse od izdelkov za dom in vrt, tehniko, kuhinjo, za hišne ljubljenčke,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (239)

Ceneje ne najdeš nikjer!