Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za energijsko učinkovit ogrevalni IR panel + GRATIS vtični termostat!

od 159,00 €

# / 5

HUDA CENA za energijsko učinkovit ogrevalni IR panel + GRATIS vtični termostat!

od 159,00 €

IR paneli so v praksi že desetletja, saj so uporabni tako v lesenih hišah kot najbolj vlažnih kopalnicah. Omogočajo poceni ogrevanje v hladnejši sezoni, v prehodnih obdobjih pa v prostor po potrebi dodajajo toploto. Estetsko dodelani se podajo v katerokoli okolje, saj zahtevajo le pritrditev na steno ali strop, primerni pa so za vse vrste podlag! Privarčujte pri ogrevanju in izberite EKOWARM al CLASSIC panel, ki ima kar do 30 let življenske dobe, zraven pa prejmete še GRATIS termostat! 

Doba kar do 30 let! IR-paneli omogočajo poceni ogrevanje v hladnejši sezoni, v prehodnih obdobjih pa v prostor po potrebi dodajajo toploto.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • GRATIS multifunkcijski vtični programski termostat s časovnim vklopom/izklopom
 • barva: bela z belim okvirjem
 • 5 varnostnih senzorjev proti pregrevanju
 • zaščita IP 56 in 44
 • certifikati: CE, ROHS, TUV, GS
 • namestitev: stenska ali stropna
 • brezplačna poštnina

IR PANEL

IR PANELI – ENO NAJCENEJŠIH OGREVANJ Z ELEKTRIKO
Od vseh sistemov se paneli za ogrevanje najbolj približajo naravnemu procesu segrevanja, saj posnemajo sončne žarke in ustvarjajo občutek ugodja že pri nižji temperaturi. IR-paneli omogočajo poceni ogrevanje v hladnejši sezoni, v prehodnih obdobjih pa v prostor po potrebi dodajajo toploto. Primerni so za vse vrste podlag – od klasičnih zidov, keramike, lesa do mavčnih plošč ali siporeksa in še več. Ogrevalne plošče so modularni sistem ogrevanja – vsak izmed prostorov ima svoj termostat, ki omogoča prilagajanje temperature. IR panel je v celoti izdelani v EU in nudi kar 30 let življenjske dobe.

IR GRELNI PANEL EKOWERM
Najnaprednejši in stilsko dovršeni IR paneli EKOWERM z gladko, belo prašno barvano kovinsko površino, ki jih lahko namestite na steno ali strop v katerem koli prostoru, kjer bodo povsem neopazni. 

IZREDNA UČINKOVITOST
Pomembna prednost izdelkov, ki se ponašajo z izredno učinkovitostjo je tudi nižja temperatura hrbtne strani panela. 10 mm debela izolacijska prevleka na hrbtni strani panela zagotavlja kar najnižje izgube toplote in enakomerno porazdeljeno ustvarjanje toplote prek grelne površine. Ta izolacijska prevleka zniža temperaturo hrbtne strani tudi do 70 %.

IR GRELNI PANEL IC-CLASSIC 360W
Panel je v ALU izvedbi in je med najlažjimi na trgu, kar je iz vidika varnosti ob montaži na strop pametna odločitev za nakup tega modela. IR paneli so narejeni iz bele aluminijaste površine in prašno lakiranega okvirja in so testirani z nemškimi standardi. Grelec je iz napredne tenologije karbonskih kristalov, in omogoča takojšen efekt ogrevanja. Primeren je za stensko ali stropno montažo. Namestitev je lahko horizontalna ali vertikalna.

PREDNOSTI
Poglavitna prednost modela IC je definitivno teža panela, saj gre za panele, ki so med najlažjimi na tržišču, kar je še posebej primerno v primeru montaže na strop, kjer moramo upoštevati največji faktor varnosti. Najnaprednejši inovativni grelni element z tehnologijo karbonskih kristalov, kar pomeni, da omogoča takojšen efekt ogrevanja ob nizki porabi energije. 

DIGITALNI PROGRAMSKI TERMOSTAT ZA V VTIČNICO
Vtični digitalni termostat z LCD prikazovalnikom za enostavno krmiljenje IR panela. Termostat enostavno vklopimo v vtičnico, nato pa kabel od IR panela vklopimo v termostat. Na termostatu nastavite željeno temperaturo in uživate v prijetni toploti. Za zahtevne uporabnike pa ima termostat tudi možnost nastavitev urnikov delovanja za vsak dan posebej.

IR GRELNI PANELI V PRIMERJAVI Z DRUGIMI ENERGENTI ZA OGREVANJE
- kurilno olje – prihranek do 65 %
- UNP ali utekočinjeni naftni plin – prihranek do 70 %
- leseni peleti – prihranek do 15 %
- električni radiatorji – prihranek do 40 %
- zemeljski plin – prihranek do 20 %
- toplotna črpalka – v primerjavi z IR-paneli je poraba lahko manjša (odvisno od velikosti površine prostora), vendar je investicija pri toplotni črpalki najmanj enkrat večja, zahtevani pa so tudi redni servisi in vzdrževanje, ki pri ogrevalnih panelih niso potrebni.
- drva – veljajo za najcenejšo možnost, a zahtevajo več organizacije in časa, z obveznimi rednimi servisi in enkrat letnim obiskom dimnikarja pa so tudi višji strošek.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prejmete GRATIS vtični termostat!
 • v celoti izdelani v EU in nudi kar 10-letno garancijo in 30 let življenjske dobe
 • namestite ga lahko na steno ali strop v katerem koli prostoru
 • IR-paneli omogočajo poceni ogrevanje v hladnejši sezoni
 • možnost nastavitev urnikov delovanja
 • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Galkoshop ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (233)