Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

65% popust na 4 gramsko hitro lepilo Visbell FIX z UV lučko v svinčniku!

6,99 €

Redna cena od 19,99 €

# / 3

65% popust na 4 gramsko hitro lepilo Visbell FIX z UV lučko v svinčniku!

6,99 €

Redna cena od 19,99 €

Za hitro, enostavno in trdno lepljenje. 5 Second Visbella Fix je edinstven in izreden izdelek, zasnovan tako, da spoji in zavari spoj v samo petih sekundah! Primeren je za plastiko, keramiko, les, kovino in ostale materiale. Se ne lepi na kožo, ne smrdi in ne vsebuje jedkih hlapov. Lepilo je v svinčniku za lažji nanos, z UV lučko pa zvarite spoj, da res trdno drži. Brez smrdljivih in jedkih hlapov!

Vsega skupaj 5 sekund in stvar bo popravljena. Brez smrdljivih in jedkih hlapov! Primerno za plastiko, keramiko, les, kovino in ostale materiale.

lepilo 5 Second Visbella Fix

5 Second Visbella Fix je edinstven in izreden izdelek, zasnovan tako, da spoji in zavari spoj v samo petih sekundah! Uporaba je preprosta. Na površini loma nanesite spojino in poškodovan del zavarite s sijem UV svetlobe. Vsega skupaj 5 sekund in stvar bo popravljena in uporabna še naprej.

VisbellaFix dejansko ni lepilo, temveč bolj tekoča plastična varilna spojina, ki se strdi, ko je izpostavljena UV svetlobi. Nahaja se v priročni embalaži v obliki svinčnika, z njo pa boste rešili marsikateri polomljen izdelek, za katerega ste že mislili, da ga ne boste mogli več uporabljati.

V čem se VisbellaFix razlikuje od klasičnih hitrih lepil?
- Spojina 5 Second Visbella Fix je močnejša in prožnejša kot super lepilo, toda za razliko od običajnega lepila vam po nanosu le-te ni treba hiteti pri stiku površin, ki ju želite zlepiti skupaj.
- Prav tako vam ne bo več treba skrbeti glede sušenja, saj se spojina strdi v trenutku, ko spoj oz. vez obsijete z UV svetlobo.
- 5 Second VisbellaFix ni lepljiv, ne smrdi, niti ne vsebuje jedkih hlapov kot običajna lepila. Nikoli se ne bo prijel kože ali zataknil za nohte!
- Uporabno za: PVC, ABS, PP, akril, keramiko, les, kovino, steklo itd.

Razlika med originalom in ponaredki:
- Vsebina in kakovost spojine, ki je ključna za popravilo in obstoj zvara.
- Vzdržljiva 3V baterija (2x), ki omogoča 5-6 urno življenjsko dobo UV svetilke, medtem ko ta pri ponaredkih traja le 30 minut.
- Neto vsebina lepila znotraj svinčnika je uporabna za več kot 300 kapljic.

-Vsebina: 4 grami

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • hitro, enostavno in trdno lepljenje
  • spoji in zavari spoj v samo petih sekundah
  • za plastiko, keramiko, les, kovino, steklo...
  • se ne lepi na kožo, ne smrdi in ne vsebuje jedkih hlapov
  • lepilo je v svinčniku za lažji nanos
  • z UV lučko, da zvarite spoj
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo Trgovine Tom je ponuditi kupcem veliko kvalitetnih izdelkov po pošteni ceni. So distributer za ogromno različnih izdlekov in nudijo pestro izbiro po najbolj ugodni ceni. Z izkušnjami in poznavanjem blaga želijo svoje izdelke in proizvode kar se da približati vsem slovenskim uporabnikom in družinam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (340)