Popestrite vaš dom! 70% popust na raztegljivo in elastično prevleko za stol!

4,49 €

Redna cena od 14,90 €

prodani

Prodanih 40 kuponov

# / 8

Popestrite vaš dom! 70% popust na raztegljivo in elastično prevleko za stol!

4,49 €

Redna cena od 14,90 €

prodani

Prodanih 40 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Pozabite na nakup novih stolov! Na voljo so preproste in elegantne prevleke za popestritev jedilnega kota in zaščito stolov. Zaradi elastičnosti so prilagodljive različnim stolom. Poleg tega so pralne v pralnem stroju in primerne za vse lastnike hišnih ljubljenčkov! Odporne na praskanje in grebenje!

Na voljo v 13 različnih barvah! Odporna tudi na praskanje in grebenje hišnih ljubljenčkov!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x raztegljiva prevleka za stol (42-58 cm)

  • v primeru nakupa večjega števila kuponov z različnimi lastnosti izdelka, je nujno potrebno zapisati pod KOMENTAR v 3. koraku nakupa želene lastnosti izdelkov
  Preberi vse

  -70 %

  14,90 €

  4,49 €

  Vrnemo 0,02 €

Prevleke za stole

Privlačne prevleke za stole so preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov. Zaradi visoke elastičnosti se lahko prilagodijo skoraj vsem vrstam stolov. So pralne, ko se umažejo se jih preprosto sname in opere v stroju. Prevleke so idealne tudi za vse lastnike hišnih ljubljenčkov, saj so odporne na praskanje in grebenje, ki ga lahko povzročijo kremplji.

LASTNOSTI:
- na voljo 13 različnih barv
- velikost: 42-58 cm

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • za zaščito stolov
 • zaradi elastičnosti so prilagodljive različnim stolom
 • odporne na praskanje in grebenje
 • pralne v pralnem stroju
 • na voljo v 13 različnih barvah

Odličen nakup

Pameten nakup

Hiter nakup

Enostaven nakup

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 4.2.2021.

POŠTNINA

Poštnina ni vključena v ceno in znaša 2,49 € za pošiljanje na naslove na območju Republike Slovenije. Poštnina je enaka ne glede na količino kuponov.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se v 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko ter v komentar 2 alternativni barvi izdelka. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča.


V primeru nakupa kupona v poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafiki 3dva, na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali bencinskih servisih Petrol je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, 2 alternativni barvi izdelka in kontaktno številko na e-mail narocila@ah-group.si.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 3-5 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu. V primeru večjega povpraševanje se lahko rok dostave podaljša do 20 delovnih dni.

 

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

 

Ob naročilu vpišite želeno barvo, oz. model: 2, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ali 19. Vpišite še 2 alternativna modela. V primeru, da modelov ne vpišete, vam ponudnik pošlje model prevleke po lastni izbiri. V primeru, da nobenega od izbranih modelov ni na zalogi, vam ponudnik pošlje model prevleke, ki je dobavljiva. 

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (324)

Ceneje ne najdeš nikjer!