Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Junaki PJ Masks! 50% popust na plišasto igračo iz priljubljene risane serije!

9,99 €

Redna cena od 19,99 €

# / 5

Junaki PJ Masks! 50% popust na plišasto igračo iz priljubljene risane serije!

9,99 €

Redna cena od 19,99 €

Priljubljeni junaki iz nove risanke PJ Masks – Pižamarji sedaj na voljo tudi kot plišasta igrača. Naj vaši otroci podoživijo razburljivo avanturo treh prijateljev, ki so čez noč postali super junaki. Izberite najljubšega junaka vašega otroka CatBoya, Owletta, Gekko ali Romea! Pliškoti nimajo nevarnih delcev in so izredno kakovostni.

Izbirate lahko med plišastimi junaki CatBoy, Owlette, Gekko in Romeo!

Plišaste igrače glavnih junakov PJ MASKS - PIŽAMARJI

Trije prijatelji čez noč postanejo super junaki. Vsak od njih ima prav posebno moč in sposobnost, ki jo s pridom izkoriščajo pri reševanju otroških problemov. Fantje so največji prijatelji in podnevi ne izstopajo v ničemer. V super junake se spremenijo le ponoči. Na poti jih spremlja veliko težav, le-te pa še bolj zapletajo njihovi nasprotniki.

Izbirate lahko med plišastimi junaki:
- CatBoy (modre barve): fant po imenu Connor, spremeni se v modrega mačka, ki zelo dobro sliši in odlično skače. Je izredno hiter tekač in mu je težko uiti.
- Owlette (rdeče barve): je spretna punca Amaya, ki se spremeni se v sovo rdeče barve. S preobrazbo dobi tudi krila s katerimi odlično leta in lažje lovi. nepridiprave. Ima velike oči s katerimi lahko zelo dobro vidi kaj se dogaja po mestu.
- Gekko (zelene barve): Greg se ponoči spremeni v junaka Gekko, kuščarja, ki lahko hodi po vodi in se izjemno dobro oprijema vseh podlag. S tem ima možnost lezenja po vseh površinah in z lahkoto spleza po steni, hiši in stropu.
- Romeo (fant): nočni hudobec, navdušen znanstvenik in izumitelj, ki vozi svoj mobilni laboratorij po vsem mestu.

Velikost pliškotov je približno 25 cm. Nimajo nevarnih delov in so primerni za igranje otrok od 3 let naprej. Pliškoti so izredno kakovostno narejeni. Plišasta igrača je pakirana v OEM embalaži – vrečica in reciklirana - okolju prijazna škatla.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • plišasti junaki iz priljubljene risane serije
  • izbirajte med kar 4 junaki
  • pliškoti so izredno kakovostni
  • odlična ideja za darilo za vašega otroka
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina se nahaja le 5 min iz centra mesta Kranja. Strokovno podkovani in prijazni prodajalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo z veseljem svetovali in skupaj boste našli najustreznejši izdelek za vas. Na prodajnih policah se nahajajo najrazličnejši izdelki za dom in avto. Na voljo so vam odlični pametni telefoni različnih znamk, dodatki za mobilne telefone kot so zaščitna stekla in ovitki ter polnilniki. V ponudbi so tudi plišaste igrače priljubljene risanke Tačke na patrulji kot tudi plastične igračke. V zadnjem času se uveljavljamo kot trgovec ročnih ur in sončnih očal iz lesa.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (228)