k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Junaki PJ Masks! 50% popust na plišasto igračo iz priljubljene risane serije!

9,99 €

Redna cena od 19,99 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 5
PRIPOROČAMO

Junaki PJ Masks! 50% popust na plišasto igračo iz priljubljene risane serije!

9,99 €

Redna cena od 19,99 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Priljubljeni junaki iz nove risanke PJ Masks – Pižamarji sedaj na voljo tudi kot plišasta igrača. Naj vaši otroci podoživijo razburljivo avanturo treh prijateljev, ki so čez noč postali super junaki. Izberite najljubšega junaka vašega otroka CatBoya, Owletta, Gekko ali Romea! Pliškoti nimajo nevarnih delcev in so izredno kakovostni.

Izbirate lahko med plišastimi junaki CatBoy, Owlette, Gekko in Romeo!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x plišasti junak iz znane risanke PJ Masks Pižamarji

  • brezplačna poštnina
  • v primeru nakupa večjega števila kuponov z različnimi lastnostmi izdelka, je nujno potrebno zapisati pod KOMENTAR v 3. koraku nakupa želene lastnosti izdelkov
  Preberi vse

  -50 %

  19,99 €

  9,99 €

  Vrnemo 0,05 €

Plišaste igrače glavnih junakov PJ MASKS - PIŽAMARJI

Trije prijatelji čez noč postanejo super junaki. Vsak od njih ima prav posebno moč in sposobnost, ki jo s pridom izkoriščajo pri reševanju otroških problemov. Fantje so največji prijatelji in podnevi ne izstopajo v ničemer. V super junake se spremenijo le ponoči. Na poti jih spremlja veliko težav, le-te pa še bolj zapletajo njihovi nasprotniki.

Izbirate lahko med plišastimi junaki:
- CatBoy (modre barve): fant po imenu Connor, spremeni se v modrega mačka, ki zelo dobro sliši in odlično skače. Je izredno hiter tekač in mu je težko uiti.
- Owlette (rdeče barve): je spretna punca Amaya, ki se spremeni se v sovo rdeče barve. S preobrazbo dobi tudi krila s katerimi odlično leta in lažje lovi. nepridiprave. Ima velike oči s katerimi lahko zelo dobro vidi kaj se dogaja po mestu.
- Gekko (zelene barve): Greg se ponoči spremeni v junaka Gekko, kuščarja, ki lahko hodi po vodi in se izjemno dobro oprijema vseh podlag. S tem ima možnost lezenja po vseh površinah in z lahkoto spleza po steni, hiši in stropu.
- Romeo (fant): nočni hudobec, navdušen znanstvenik in izumitelj, ki vozi svoj mobilni laboratorij po vsem mestu.

Velikost pliškotov je približno 25 cm. Nimajo nevarnih delov in so primerni za igranje otrok od 3 let naprej. Pliškoti so izredno kakovostno narejeni. Plišasta igrača je pakirana v OEM embalaži – vrečica in reciklirana - okolju prijazna škatla.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • plišasti junaki iz priljubljene risane serije
 • izbirajte med kar 4 junaki
 • pliškoti so izredno kakovostni
 • odlična ideja za darilo za vašega otroka
 • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Za najmlajše

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 10.12.2019.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se že ob nakupu vpiše podatke za dostavo izdelka.

V primeru nakupa kupona v poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafiki 3dva, na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali bencinskih servisih Petrol je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov in kontaktno številko zaradi dostave na e-mail info@sito.si.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v 2 delovnih dneh od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina se nahaja le 5 min iz centra mesta Kranja. Strokovno podkovani in prijazni prodajalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo z veseljem svetovali in skupaj boste našli najustreznejši izdelek za vas. Na prodajnih policah se nahajajo najrazličnejši izdelki za dom in avto. Na voljo so vam odlični pametni telefoni različnih znamk, dodatki za mobilne telefone kot so zaščitna stekla in ovitki ter polnilniki. V ponudbi so tudi plišaste igrače priljubljene risanke Tačke na patrulji kot tudi plastične igračke. V zadnjem času se uveljavljamo kot trgovec ročnih ur in sončnih očal iz lesa.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (197)

Ceneje ne najdeš nikjer!