Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 80% popusta na vzmetnico Günther&Möller MASTER z višino 25 in trdoto 6/10!

od 230,00 €

Redna cena od 1163,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 80% popusta na vzmetnico Günther&Möller MASTER z višino 25 in trdoto 6/10!

od 230,00 €

Redna cena od 1163,00 €

100 noči brez tveganja - 100% varen nakup! Vrhunska vzmetnica Günther & Möller MASTER ponuja primerno višino 25 cm z občutkom trdote 6/10. Bodite 100% prepričani! Na ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 100 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, pa vam bomo vrnili celotno kupnino. Sestavljena je iz profilirane spominske pene ter vsebuje tudi prevleko s tehnologijo Silver Care!

Visokokakovostna vzmetnica je narejena v EU. Možnost vračila po 100 testnih nočeh!

Günther&Möller MASTER

Kdaj ste nazadnje vstali naspani, nasmejani in polni energije? Dober spanec je predpogoj za dober dan, predpogoj za dober spanec pa je zagotovo zanesljivo in kakovostno ležišče. Predstavljamo vam ležišče Günther & Möller Master, ki ga boste zagotovo najprej opazili ljubitelji trših ležišč, saj smo zanj izbrali trše materiale, ki ugajajo občutljivi hrbtenici. 7-consko ležišče, visoko kar 25 cm, je anatomsko oblikovano, poleg tega pa seveda antibakterijsko in zaščiteno proti pršicam s 100% naravno rešitvijo, srebrovimi ioni, ki zanesljivo uničijo bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave in alergije. Z ležiščem Günther & Möller Master naspana jutra niso samo obljuba.

5 PLASTI VZMETNICE
- 1. vrhu ležišča je visco gel (1 cm), izjemno mehek, termoaktiven gel, ki vas hladi takrat, kadar vam je vroče, in greje takrat, kadar vas zebe.
- 2. plast je profilirana spominska pena (5 cm), ki razbremenjuje točke pritiska, ki se pojavljajo med spanjem in povzročajo premetavanje, zato boste dlje spali v istem položaju brez motenj in bolečin.
- 3. plast je poliuretanska pena (2 cm), ki daje občutek stabilnosti, hkrati pa podpira hrbtenico med spanjem.
- 4. plast je poliuretanska pena (17 cm), oblikovana v 7 con udobja, ki skrbijo za personalizirano udobje vseh 7 con telesa; glavo, ramen, hrbtenice, križa, medenice, nog in stopal.e pene (1 cm), ki zaključi strukturo jedra za še več udobja in stabilnosti.
- 5. plast je še ena plast pene (2 cm), ki zaključi strukturo jedra za še več udobja in stabilnosti.

TEHNIČNE PREDNOSTI
PREVLEKA: Ležišče poleg odlično zasnovanega jedra nadgrajuje že posebna prevleka s tehnologijo Silver Care, ki je zaradi srebrovih ionov videti luksuzno, hkrati pa številne perforacije v njem omogočajo nenehno prezračevanje ležišča. Svež zrak v ležišču preprečuje nabiranje vlage, s tem pa nastanek neprijetnih vonjav in razvoja plesni.

VIŠINA: Višina ležišca je 25cm.

TRDOTA: Občutek trdote je 6/10 in je srednje trd.

7 CON UDOBJA
7 con udobja skrbi za optimalen položaj telesa med ležanjem, hkrati pa dajejo prilagojen nivo trdote posameznim delom telesa. Kar 5-plastno jedro iz antialergenih materialov skrbi za stabilnost ležišča, pri tem pa pomaga telesu najti optimalen položaj za spanje. To pomeni, da boste veliko hitreje zaspali in za občutek naspanosti porabili manj časa.

OSTALE PREDNOSTI
Antibakterijska in antialergena prevleka ima učinkovito zaščito proti pršicam. Prevleka ima dodane ročaje, in sicer 2 na vsaki strani, kar omogočajo lažje obračanje, preoblačenje in čišcenje ležišca, kar je še posebej dobrodošlo pri večjih dimenzijah ležišč.

Dvojno ojačan rob je enkratna prednost, ki jo opazite šele med uporabo – ker je rob ojačan, se vam med ležanjem ni treba držati središca, ampak se lahko neomejeno premikate po celem ležišču. Ojačan rob omogoča 100% izkoristek ležišča, hkrati pa lažje vstajanje z ležišča in daljšo življenjsko dobo.

Poliuretanska pena: 26 kg/m³
Narejeno s tehnologijo HotMelt, kar pomeni, da med proizvodnjo ne uporabljamo lepil, zato ležišče ne oddaja neprijetnih vonjav

Vsi sestavni deli ležišca so iz EU. Narejeno v EU.

Želite preizkusiti oz. si ogledati ležišče pred nakupom?
Obiščite jih v razstavnem salonu na Celovški cesti 228 v Ljubljani (Stavba Avtotehna Vis, 1. nadstropje) in se prepričajte o kakovosti ležišč. Obvezna je predhodna najava na 040 851 150.

Salon

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100 % varen nakup! 2 let garancije in 100 testnih noči!
  • vzmetnica ponuja primerno višino 25 cm
  • občutek trdote ležišča je srednje trd (6/10)
  • vzmetnica vsebuje 5 plasti in revolucionarno spominsko peno
  • antibakterijska in antialergena prevleka
  • trdno in elastično jedro iz 7 con poskrbi za miren spanec
  • jedra nadgrajuje posebna prevleka s tehnologijo Silver Care
  • ležišče je narejeno v EU
  • možnost podaljšanja garancije do 15 let
  • izkusite udobje in se potopite v popoln spanec noč za nočjo

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Varen nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (215)