Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 75% popust na trdo vzmetnico Königsmann MONTALTO z višino 18 cm!

od 170,10 €

Redna cena od 555,00 €

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 75% popust na trdo vzmetnico Königsmann MONTALTO z višino 18 cm!

od 170,10 €

Redna cena od 555,00 €

Premium ležišča Königsmann so narejena v EU in zelo priznana v Evropi. Njihova izdelava je precizna in le iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja 100 % kakovost. Vzmetnica Montalto s kokosovimi vlakni in žepkastimi vzmetmi telesu nudi izjemen občutek udobja. Visoka je 18 cm in je primerna za ljubitelje izjemno trdega ležišča. Na ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate 30 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali pa vam bomo vrnili celotno kupnino.

Narejeno v EU in možnost vračila po 30 testnih nočeh! 100 % naravna kokosova vlakna daje vzmetnici čvrstost ter zagotavljajo prezračevanje!

VZMETNICA Königsmann MONTALTO

Premium ležišče s kokosom – za ljubitelje izjemno trdega ležišča z naravnimi vlakni.
Vam je kakovosten spanec pomemben? Imate bolečine v hrbtenici, povečano telesno težo ali samo obožujete trdno spalno podlago med spanjem? Predstavljamo vam vrhunsko ležišče s kokosovimi vlakni in žepkastimi vzmetmi, ki telesu podarijo izjemen občutek ugodja in praktično popolno doživetje spanca. Izjemno trdno ležišče iz bogato ustvarjenega jedra bo poskrbelo, da boste vsako noč prespali brez prebujanja in se zjutraj zbudili nasmejani in pripravljeni na nov dan!

Trdota

4- plastno jedro z žepkastimi vzmetmi in čudovitimi kokosovimi vlakni
Ležišče Montalto je bilo ustvarjene za vse vas, ki iščete zares kakovostno, trdo ležišče z več conami, ki poskrbijo za vsak predel telesa posebej. To vrhunsko ležišče je sestavljeno v 4 plasteh, ki so v prerezu videti takole:

 • na vrhu je plast 100% surovih kokosovih vlaken in ovčje volne (1 cm), zato je zgornja plast izjemno udobna, zračna in hkrati antibakterijska
 • sledi 2 cm poliuretanske pene za zagotavljanje stabilnosti, hkrati pa preprečuje zadrževanje vlage
 • zatem vas čaka kar 12 cm žepkastih vzmeti, ki se odlično prilegajo obliki telesa, ne glede na vašo konstrukcijo ali težo
 • na koncu je za zagotavljanje stabilnosti in trajnosti vzmeti dodana še plast 2 cm poliuretanske pene

Jedro je po vsej dolžini razdeljeno v 7 con udobja, zato bo imeli vsak večji del telesa individualno podporo – glava, ramena, hrbtenica, križ, medenica, noge in stopala. Žepkaste vzmeti z zmanjšanim premerom preprečujejo, da bi s svojim premikanjem prebujali partnerja, hkrati pa se ne posedajo v sredino.

Višina ležišča 18 cm.Kokos – darilo narave za boljši spanec
Kokosova vlakna v ležišču so 100% surova, organsko pridelana iz kokosove lupine. Kokos je naravno antibakterijski, odlično varuje pred razvojem pršic in mikroorganizmov, hkrati pa je trpežen in fleksibilen. Ležišča s kokosom so tako trpežna in odporna proti nabiranju vlage in deformacijam.

Mehka, pralna prevleka za vedno čisto, svežo posteljo
Prešita prevleka ležišča Montalto je narejena iz prvovrstnih hipoalergenih materialov, ki podaljšajo življenjsko dobo ležišča. Prevleka je izjemno mehka, sveža in zagotavlja čudovit občutek med ležanjem. Perforirana struktura zagotavlja zadostno ventilacijo, s tem pa reden pretok svežega zraka in odvajanje vlage iz ležišča. Prevleko lahko snamete z zadrgo, ga operete na 30 C in tako vedno spite na svežem, čistem ležišču. Ker je prevleka zaščitena proti bakterijam, plesni in pršicam, bodo na ležišču Montalto dobro spali tudi alergiki.

Želite preizkusiti oz. si ogledati ležišče pred nakupom?
Obiščite jih v razstavnem salonu na Celovški cesti 268 v Ljubljani (Baby center Šiška) in se prepričajte o kakovosti ležišč. Delovni čas salona PON-PET: 9:00-17:00, SOB: 9:00-14:00.


Salon

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 100 % varen nakup! 2 let garancije in 30 testnih noči!
 • kokosova vlakna ščitijo vzmetnico pred plesnijo
 • izkusite udobje in se potopite v popoln spanec noč za nočjo
 • za ljubitelje izjemno trdega ležišča
 • višina vzmetnice je 18 cm in je trdo ležišče
 • jedro se prilagaja telesu
 • hrbtenica je zmeraj poravnana in v pravilni legi, ne glede na položaj telesa
 • sintetični antialergen flis pomaga prezračevati vzmetnico
 • dodatno udobje z elastično HR poliuretansko peno
 • na vzmetnici ne čutite premikanja partnerja
 • vsem, ki si želite 7-consko ležišče, ki je sestavljeno iz različno trdih plasti

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Varen nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je  zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (321)