Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 75% popust na trdo vzmetnico Königsmann GOYA z višino 17 cm!

od 173,00 €

Redna cena od 0,00 €

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 75% popust na trdo vzmetnico Königsmann GOYA z višino 17 cm!

od 173,00 €

Glavni razlog za slabo spanje je po navadi izrabljeno ležišče, ki ne podpira več telesa. Zamenjajte svoje dotrajano ležišče z vrhunskim ležiščem Goya, narejen v EU. Je popolno ležišče za ljubitelje trše spalne podloge. Njihova odlična kakovost, sestava, precizna izdelava in najboljši materiali so 100 % zagotovilo, da pri izdelavi ležišč niso varčevali. Kar lahko preizkusite tudi v udobju vašega doma! Na ležišču lahko sanjate do 30 dni in v primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali pa vam bomo vrnili celotno kupnino.

Narejeno v EU in možnost vračila po 30 testnih nočeh! Izjemno trpežna pena daje vašemu telesu med spanjem odlično podporo.

VZMETNICA Königsmann GOYA

Trpežno, kakovostno jedro iz pene za pravilno podporo hrbtenici
Jedro ležišča Goya je sestavljeno iz izjemno trpežne, elastične in prilagodljive pene s povečano gostoto, kar pomeni, da daje vašemu telesu med spanjem odlično podporo, hkrati pa je dovolj mehko, da lahko udobno spite v vseh položajih. Ker je pena izjemno prilagodljiva, se idealno prilagodi obliki vašega telesa, kar pomeni, da na nobeni točki ne boste čutili pritiska, tiščanja ali neudobja. Ker je pena oblikovana v 7 con, bo imeli vsak večji del telesa individualno podporo – glava, ramena, hrbtenica, križ, medenica, noge in stopala. Nič več obračanja po ležišču in čakanja na spanec – na ležišči Goya boste trdno zaspali in se zbudili prijetno naspani in osveženi.Zanesljiva izbira za ljubitelje trših ležišč
Ležišče Goya je visoko 17 cm in dvostransko, kompaktna pena pa je tako gosta, da daje precej trd občutek med ležanjem. Če radi spite na trdi podlogi, bo Goya ravno pravšnja izbira za vas.

Trdota

Antialergijska, pralna prevleka za vedno snažno ležišče
Prevleka ležišča Goya je izdelana z veliko pozornosti in znanja. Sestavljena je iz hipoalergenih materialov prvovrstne kakovosti, ki odlično prepuščajo zrak in vlago, s tem pa nenehno zračijo ležišče in preprečujejo razvoj neprijetnega vonja. Prevleka je mehka na dotik, odporna na umazanijo in pralna na 30 C. Enostavno jo odstranite z zadrgo, operete in tako ohranjate ležišče snažno in zdravju prijazno.

Želite preizkusiti oz. si ogledati ležišče pred nakupom?
Obiščite jih v razstavnem salonu na Celovški cesti 268 v Ljubljani (Baby center Šiška) in se prepričajte o kakovosti ležišč. Delovni čas salona PON-PET: 9:00-17:00, SOB: 9:00-14:00.


Salon

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100 % varen nakup! 2 let garancije in 30 testnih noči!
  • trpežno, kakovostno jedro iz pene
  • izkusite udobje in se potopite v popoln spanec noč za nočjo
  • za maksimalno udobje in prijeten spanec
  • višina vzmetnice je 17 cm, trdota ležišča je trda
  • pena se popolnoma prilagaja telesu
  • zanesljiva izbira za ljubitelje trših ležišč
  • sintetični antialergen flis pomaga prezračevati vzmetnico
  • ležišče omogoča nenehno prehajanje zraka

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Varen nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je  zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (321)