Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 78% popust na srednje trdo vzmetnico Königsmann PRIMAVERA z višino 15 cm!

od 116,40 €

Redna cena od 355,00 €

# / 2
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 78% popust na srednje trdo vzmetnico Königsmann PRIMAVERA z višino 15 cm!

od 116,40 €

Redna cena od 355,00 €

Ali že dolgo niste udobno spali, ker je vaša postelja enostavno neudobna? Naj vas v sen zaziblje udobno ležišče Primavera, ki zagotavlja udoben in prijeten spanec in brez motenj! Bio pena v ležišču je prijazna naravi in vašemu telesu ter zagotavlja prilagodljivosti in elastičnosti. Skupna višina ležišča je 15 cm, trdota pa H3, kar je srednje trdo. Preizkusite ležišče doma, kar do 30 dni in v primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali vam, bomo vrnili celotno kupnino. 

Narejeno v EU in možnost vračila po 30 testnih nočeh! Bio pena je prijazna naravi in vašemu telesu ter zagotavlja maksimalno udobje in prijeten spanec!

VZMETNICA Königsmann PRIMAVERA

Udobje iz bio pene – prijazno naravi in prijazno vašemu telesu
Za maksimalno udobje in prijeten občutek med spanjem je jedro ležišče narejeno iz bloka bio pene, ki je znana po svoji prilagodljivosti in elastičnosti. Bio pena v ležišču Primavera je ekološko prijazna, saj je narejena iz recikliranih surovih materialov, dodatek rastlinskih olj pa zagotavlja fleksibilnost in stabilnost. Odprta struktura celic v peni omogoča ležišču, da odlično diha in prevaja vlago, s tem pa je negostoljubno za razmnoževanje bakterij in pršič. Trdota ležišče je H3, torej je srednje trdo, zato jo najraje izbirajo kupci, ki imajo težave s spanjem na mehkih površinah. Skupna višina ležišča je 15 cm, zatorej se gladko prilega v vse dimenzije postelj.

TRdota

Hipoalergena prevleka z odličnim prezračevanjem
Dobro ležišče mora seveda nujno imeti dobro prevleko, ki je hipoalergena in prijetno mehka na otip. Primavero smo obogatili s prevleko, ki vas bo razvajalo z mehkobo, njena perforirana struktura pa omogoča nenehno prehajanje zraka in s tem zagotavlja svežino vsako noč. Prevleko lahko snamete in jo operete na 30 C, s čimer ohranjate higieno, seveda pa je prevleka zaščitena proti nabiranju pršič, bakterij in plesni. Alergiki, na tem ležišču boste boljše spali!Preprosto – zadovoljni!
Ležišče Primavera je najboljša izbira za vse, ki iščete zanesljivo, dobro, kakovostno ležišče, na katerem boste zaspali in se zbudili spočiti. Številni kupci so se že odločili spati na tem ležišču in prav vsi so bili zadovoljni s svojim nakupom. Prepričajte se še vi.

Želite preizkusiti oz. si ogledati ležišče pred nakupom?
Obiščite jih v razstavnem salonu na Celovški cesti 268 v Ljubljani (Baby center Šiška) in se prepričajte o kakovosti ležišč. Delovni čas salona PON-PET: 9:00-17:00, SOB: 9:00-14:00.

Salon

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100 % varen nakup! 2 let garancije in 30 testnih noči!
  • bio pena je prijazna naravi in vašemu telesu
  • izkusite udobje in se potopite v popoln spanec noč za nočjo
  • za maksimalno udobje in prijeten spanec
  • višina vzmetnice je 15 cm, trdota pa H3
  • pena se popolnoma prilagaja telesu
  • hrbtenica je zmeraj poravnana in v pravilni legi, ne glede na položaj telesa
  • sintetični antialergen flis pomaga prezračevati vzmetnico
  • ležišče omogoča nenehno prehajanje zraka

Pameten nakup

Dobro počutje

Varen nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je  zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (321)