Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 65% popusta na pustolovske knjige iz priljubljene zbirke Lov na pošasti!

od 6,90 €

Redna cena od 14,97 €

# / 8
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 65% popusta na pustolovske knjige iz priljubljene zbirke Lov na pošasti!

od 6,90 €

Redna cena od 14,97 €

Izbirate lahko med šestimi knjigami iz priznane zbirke Lov na pošasti avtorja Adama Bladea. V porušenem gradu v Temnem kraljestvu prežijo zlovešče pošasti kot so Minotaver Torgor in gorgonski pes Kajmon. Vaši otroci bodo navdušeni nad pustolovskimi zgodbami Toma in njegovih tovarišev, ki se morajo podati v Temno kraljestvo in rešiti dobre pošasti Avantie!

Brezplačna poštnina! Minotaver Torgov, krilati konj Skor, morska pošast Narga in še več pošasti vas čakajo v priznani zbirki Lov na pošasti!

KNJIGE LOV NA POŠASTI

Izbirate kar med šestimi knjigami.

MINOTAVER TORGOR - LOV NA POŠASTI 13
avtor: Adam Blade, dimenzije: 13 x 20 cm
Lahko ti preživiš lov na pošasti? Dobre pošasti Avantie so v nevarnosti. So ujetnice šestih novih pošasti v kraljestvu zlobnega čarovnika Malvela. Da bi osvobodil pošasti, Tom odpotuje v zlovešče temno kraljestvo, kjer se mora najprej soočiti z minotaverjem Torgorjem ...

KRILATI KONJ SKOR - LOV NA POŠASTI 14
avtor: Adam Blade, dimenzije: 13 x 20
Temni čarovnik je poslal šest strašnih pošasti, da ujamejo dobre pošasti Avantie. Te so zdaj ujete v temnem kraljestvu in Tom jih mora rešiti. S svojimi tovariši se mora podati na nevarno pot in premagati krilatega konja Skora.

MORSKA POŠAST NARGA - LOV NA POŠASTI 15
avtor: Adam Blade, dimenzije: 13 x 20
V pogubnem črnem oceanu preži morska pošast Narga. Ta ne preži le na upornike, ki se borijo proti zlobnemu čarovniku Malvelu, ampak straži tudi eno od dobrih pošasti Avantie. Lahko Tom osvobodi dobro pošast, ali pa bo ta ostala za večno ujeta v Temnem kraljestvu?

GORGONSKI PES KAJMON - LOV NA POŠASTI 16
avtor: Adam Blade, dimenzije: 13 x 20
V porušenem gradu v Temnem kraljestvu preži gorgonski pes Kajmon. Gorgonski pes je ena od šestih strašnih pošasti, s pomočjo katerih je zlobni čarovnik ujel dobre pošasti Avantie. Pridruži se Tomu, njegova naloga je rešiti dobre pošasti in paziti, da tudi sam ne postane ujetnik ...

MOGOČNI MAMUT TUSK - LOV NA POŠASTI 17
avtor: Adam Blade, dimenzije: 13 x 20
Gorgonskim gozdovom vlada mogočni mamut Tusk. V grozo sprvlja upornike, ki se borijo proti zlobnemu čarovniku Malvelu, in v ujetništvu drži dobro avantijsko pošasti. Bo Tom premagal Tuska, preden ga izsledijo Malvelovi stražarji?

ŠKORPIJONSKI ČLOVEK STING - LOV NA POŠASTI 18
avtor: Adam Blade, dimenzije: 13 x 20
Dobre pošasti Avantie so ujete v kraljestvu zlobnega čarovnika Malvela. Vsako straži strašna nova pošast. Toma njegova naloga reševanja dobrih pošasti pripelje do predorov pod Malvelovim gradom, kjer ga čaka škorpijonski človek Sting ...

Ob nakupu paketa Lov na pošasti dobiš brezplačno Pustolovski priročnik. V njem so tudi nalepke uganke in igre, (avtor: Adam Blade).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izbirate med 6 knjigami Lov na pošasti
  • možnost GRATIS Pustolovski priročnik
  • knjige priznanega avtorja za otroke
  • pošasti kot so Minotaver, kriljati konj Skor, morska pošast Narga itd.
  • doživite čudovite zgodbe
  • super izdeja za darilo
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Založba Alica nudi veliko izbiro otroških knjig in slikanic. Založba nudi knjige polno zabavnih prigod in simpatičnih ilustracij, ki so namenjene tako najmlajšim kot malce starejšim otrokom, željnih zgodbic in risb.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (62)