Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 70% popust na vzmetnico Königsmann ACTIVE MAX z višino kar 28 cm!

od 142,90 €

Redna cena od 355,00 €

# / 2
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 70% popust na vzmetnico Königsmann ACTIVE MAX z višino kar 28 cm!

od 142,90 €

Redna cena od 355,00 €

Ali tudi vi spite na starem, uničenem ležišču, ki bolj kot v vašo posteljo spada na odpad? Ste zjutraj sitni, neprespani, na smrt utrujeni? Recite vsemu temu konec! Za vas smo priskrbeli izjemno ležišče Königsmann Active Max, narejen v EU, ki jih sicer v Sloveniji ni za dobiti, so pa zelo znana drugje po Evropi. Njihova odlična kakovost, sestava, precizna izdelava in top materiali so 100 % zagotovilo, da pri izdelavi ležišč niso varčevali. Kar lahko preizkusite tudi v udobju vašega doma! Na ležišču lahko sanjate do 30 dni in v primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali pa vam bomo vrnili celotno kupnino. 

Narejeno v EU in možnost vračila po 30 testnih nočeh! Ležišče narejeno v 7 ergonomskih conah udobja, zato se vzmeti zlahka prilagajajo obliki vašega telesa!

VZMETNICA Königsmann ACTIVE MAX

DVOSTRANSKA 7-CONSKA VZMETNICA Z DODATKOM KOKOSOVIH VLAKEN
Spoznajte udobje obračljivega ležišča Active Max, ki s svojo edinstveno sestavo zagotavlja prijetno spanje, mehkobo in podporo, ki ju vaše telo potrebuje med spanjem. Zgornja plast ležišča s trdoto H2 je srednje mehka – vaše telo se čudovito pogrezne v spominska peno in vas zaziblje v sen brez tiščanja in obračanja. Spodnja stran trdote H3 je popolna za ljubitelje srednje trdega ležišča, telesu ponuja več podpore in vas razvaja z razkošno plastjo elastičnega lateksa.

INDIVIDUALNE ŽEPKASTE VZMETI V 7 CONAH UDOBJA
Jedro ležišča, visokega 28 cm, predstavljajo žepkaste vzmeti, narejene s pomočjo tehnologije NanoHARD. Ta zagotavlja daljšo življenjsko dobo ležišča, saj so vzmeti narejene iz dvojne žice in ovite v trpežno peno, ki preprečuje deformacije. Ker vzmeti variirajo v trdoti, je ležišče narejeno v 7 ergonomskih conah udobja, zato se vzmeti zlahka prilagajajo obliki vašega telesa. Vsaka vzmet namreč deluje posamezno, neodvisno ena od druge, zato med ležanjem ne boste čutili tiščanja ali zbadanja. Če posteljo delite s partnerjem, podobno ne boste čutili njegovega/njenega premikanja, obračanja ali vstajanja s postelje.

Za doseganje prijetnega udobja so žepkastim vzmetem dodali sveže naravne materiale, ki zagotavljajo še več udobja:
- na trši strani vas čakata plast lateksa in kokosovih vlaken, ki podpirata hrbtenico,
- na mehkejši strani vas čaka plast mehke visco pene, ki se čudovito prilagaja temperaturi in pritisku telesa.

Kokos je naravni surovi material, narejen iz kokosovih orehov. Kokosova vlakna so lahka in odlično dihajo, so trpežna, odporna na vlago in deformacijo. Dokazano je, da spodbujajo cirkulacijo zraka v ležišču in s tem regulirajo odvečno potenje med spanjem. Kokosova vlakna so antialergijska in preprečujejo razvoj plesni in pršic. Lateks je znan po svojih izjemnih antialergijskih lastnostih. Je izjemno elastičen, trpežen in se odlično prilagaja telesu, hkrati pa zagotavlja zadostno prezračevanje ležišča med spanjem.

PREVLEKA IZ PREMIUM JERSEYA
Prešita prevleka je sestavljena iz prvovrstnih hipoalergenih materialov, ki podaljšujejo življenjsko dobo vzmetnice, hkrati pa razvajajo vašo kožo z mehkobo in neponovljivim udobjem. Perforirana površina prevleke dovoljujejo nenehno pretakanje zraka, ki zrači ležišče in preprečuje razvoj bakterij in pršic.
Odličen material iz 100% poliestra je odporen na umazanijo in raztegovanje, prevleko pa lahko operete na 30 stopinj C.

Skupna višina ležišča je 28 cm. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100 % varen nakup! 2 let garancije in 30 testnih noči!
  • ležišče narejeno v 7 ergonomskih conah udobja
  • zagotovi optimalno podporo hrbtenici in celotnemu telesu
  • žepkaste vzmeti, narejene s pomočjo tehnologije NanoHARD
  • plast lateksa in kokosovih vlaken, ki podpirata hrbtenico
  • jedro se prilagaja telesu
  • hrbtenica je zmeraj poravnana in v pravilni legi, ne glede na položaj telesa
  • narejeno v EU
  • na vzmetnici ne čutite premikanja partnerja

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Varen nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je  zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (350)