Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 51% popust na skodelico z natisnjeno izvirno fotografijo ali tekstom!

od 6,80 €

Redna cena od 13,90 €

# / 6

Do 51% popust na skodelico z natisnjeno izvirno fotografijo ali tekstom!

od 6,80 €

Redna cena od 13,90 €

Polepšajte trenutke sebi ali dragi osebi z elegantno skodelico, ki bo izpopolnila ritual pitja kave, kakava ali čaja. Unikaten napis ali osebna fotografija po vaši izbiri bo poskrbela, da bo jutranja razvada še bolj prijetna. Ljubljena oseba bo navdušena nad vajinim najlepšim skupnim trenutkom na skodelici! Priročno, zabavno in inovativno.

Priročno, zabavno in inovativno! Presenetite svoje najdražje z unikatno skodelico, na katero vam vgravirajo fotografijo ali zanimiv napis.

POTISKANE SKODELICE

v Cyber Print Shopu uporabljajo za sublimacijski tisk namenjene skodelice, zato skodelice ne morete prinesti s seboj. Motiv ali besedilo lahko pošljete po e-poši, ga prinesete v digitalni ali kakšni drugi obliki. Na skodelico lahko natisnejo besedilo in fotografijo.

OPIS IN PODROBNOSTI:
- maksimalna velikost motiva je 8 cm višine in 16 cm širine
- tiskanje na belo skodelico
- tiskanje na barvno skodelico (notranjost barvna, zunanjost bela) - rumeno, oranžno, rdečo, roza, modro, zeleno in črno
- tiskanje na magic skodelico (črna skodelica, ki se spremeni v belo, ko vanjo natočite vročo tekočino in pokaže se slika ali napis)
- motiv je lahko levo, desno ali na sredini skodelice

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlično presenečenje za darilo
  • vgraviranje z izjemno natančnimi in obstojnimi barvami
  • hitro, natančno in kvalitetno izdelana skodelica
  • izberite svojo najljubšo fotografijo, motiv ali citat
  • izvirna skodelica za vse ljubitelje toplih napitkov

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Hiter nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje z dolgoletno tradicijo, izkušnjami in strokovno podkovanim osebjem poskrbi, da ste z njihovimi storitvami resnično zadovoljni. Njihova ponudba je pestra in raznolika, ustregli pa bodo vsem okusom in tudi vašim najzahtevnejšim kriterijem.

V trgovini Cyber Print Shop lahko razvijete fotografije, se slikate za osebne dokumente, izdelajo pa vam tudi velike plakate. Izbirate lahko med pestro ponudbo foto okvirjev in albumov za fotografije.

Če želite z izvirnostjo presenetiti ob posebni priložnosti, vam bodo po vaših željah potiskali majico, skodelico itd. Pri njih lahko tudi gravirate ključavnico ali napis za vrata. Za svoje podjetje pa lahko naročite še promocijske materiale, kot so brošure, ceniki, plakati, nalepke in žigi, ki vam jih izdelajo v najkrajšem možnem roku.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (334)