k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 20 začimb! 80% popust na kuhinjski organizator začimb iz trpežnega PVCja!

7,90 €

Redna cena od 39,90 €

# / 4
ISKANO

Do 20 začimb! 80% popust na kuhinjski organizator začimb iz trpežnega PVCja!

7,90 €

Redna cena od 39,90 €

Do najslastnejših okusov pridete s pomočjo raznih začimb, vendar se hitro zgodi, da se izgubite v celi zmedi raznoraznih kozarčkov in embalaž. Za boljšo organizacijo v kuhinji bo poskrbel kuhinjski organizator iz trpežnega PVC-ja, ki nudi prostor za do 20 začimb. Namestitev je enostavna, saj je priložen močan lepilni trak tako, da lahko organizator začimb enostavno pritrdite tja, kjer vam bo najbolj pri roki! 

Brezplačna poštnina! Priložen močan lepilni trak tako, da lahko organizator začimb enostavno pritrdite tja, kjer vam bo vedno pri roki.

KUHINJSKI ORGANIZATOR ZAČIMB

Organizator začimb je narejen tako, da se prilega v vsako omaro, lahko ga prilepite na steno omare, vrata omare ali pa preprosto nekam v bližini vašega štedilnika. Organizatorju je priložen močan lepilni trak tako, da lahko organizator začimb enostavno pritrdite tja kjer vam bo najbolj pri roki. Seveda pa lahko organizator ločite na več delov.

LASTNOSTI
Organizator je narejen iz trpežnega PVCja, priložen je dvostranski lepilni trak, prostora je pa kar za 20 različnih začimb. Primeren je za uporabo na stenskih ploščicah, na vratcih od kuhinjskih omaric, hladilnikih itd… Pomembno je pa tudi to, da je organizator začimb prilagodljiv in je primeren za kozarčke za začimbe premerov približno 3,8 cm do 4,5 cm.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • se prilega v vsako omaro
  • prilepi se na različne tipe površin
  • možnost ločevanja
  • organizator je narejen iz trpežnega PVCja
  • priložen dvostranski lepilni trak
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Hilding je podjetje, ki se ukvarja s prodajo visokokakovostnih vzmetnic. Ponujajo ležišča različnih tipov ter dimenzij. Vse vzmetnice so zasnovane po vrhunski kvaliteti Günther & Möller in Königsmann izdelave. Stranke željne kvalitetnega spanca lahko izbirajo med ležišči iz pene, nadležišči in otroškimi ležišči. Poslanstvo podjetja je, da ponudi svojim strankam pravšnjo vzmetnico, ki jim bo zagotovila še več kot le zadovoljiv spanec.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (231)