Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

52% popust na eleganten magnetni nosilec Xblitz G100 za pametni telefon!

11,90 €

Redna cena od 24,90 €

# / 4

52% popust na eleganten magnetni nosilec Xblitz G100 za pametni telefon!

11,90 €

Redna cena od 24,90 €

Rešitev za vse, ki v avtomobilu nimate stojala za telefon! Magnetni nosilec je enostaven za pritrditev s sponko in odporen na močne vibracije, tako da telefon ostane na mestu. Mat črno ohišje in elegantni sijoči kovinski detajli se prilegajo vsakemu avtomobilu! Primeren za vse pametne telefone, ki so na trgu! V kompletu sta dve kovinski plošči, tako da lahko dva različna voznika uporabljata isti nosilec za telefon.

Novodoben dizajn s sijočimi kovinskimi detajli! Enostavna pritrditev v avtomobil s sponko!

magnetni nosilec xblitz za pametni telefon

Xblitz G100 je najpreprostejši nosilec za telefon na svetu! Pozabite na gumbe, držala, sponke … Samo približajte telefon in ga pritrdite … Končano! 4 Močni magneti zagotavljajo varen položaj vašega telefona.

Sponka, ki ohranja pritrditev na vašem zračniku avtomobila, ima gumijasto oblazinjenje. Enostavna rešitev omogoča, da naprava ostane na mestu, tudi kadar je izpostavljena močnim vibracijam. Lahko ste prepričani, da vaš telefon med vožnjo ne bo padel.

V kompletu sta dve kovinski plošči, tako da lahko dva različna voznika uporabljata isti nosilec za telefon.

Nosilec za uporabo v avtomobilu, ki bo ustrezal notranjosti katerega koli avtomobila. Nameščen je na prezračevalni rešetki avtomobila s posebno sponko, ki napravi omogoča namestitev na večino zračnikov. V kompletu so vključene kovinske ploščice, od katerih je treba eno vstaviti v notranjost ali na ohišje telefona, preden napravo pritrdite na nosilec. Moč magnetov bo vaš pametni telefon ohranila na mestu, tudi ko boste vozili po neravnih cestah. Zahvaljujoč dejstvu, da vašega telefona ne držijo nobeni plastični deli, ga lahko prosto zasukate. To je zelo koristno, če vas telefon na primer uporablja kot satelitsko navigacijsko napravo.

Narejen je iz visoko kakovostne, elegantne plastike in ima kovinske zaključke. Zahvaljujoč posebni gumijasti zaščiti se nosilec ne opraska na zračniku vašega avtomobila.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • eleganten in ergonomski dizajn
  • primeren za vse pametne telefone na trgu
  • telefon ostane na mestu kljub vibracijam
  • enostavna namestitev s sponko
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

AS Tržnica ponuja različne izdelke za dom. Strankam ponujajo izdelke znamk kakor so InnovaGoods, Juicy Joy, Pwr Work itd. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (314)