Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na 3 izredno praktične multifunkcijske kemične svinčnike 6v1!

9,90 €

Redna cena od 19,80 €

# / 8

50% popust na 3 izredno praktične multifunkcijske kemične svinčnike 6v1!

9,90 €

Redna cena od 19,80 €

Multifunkcijski kemični svinčnik 6v1 je več kot navadno pisalo! Lahko se uporablja za pisanje tako kot vsak navaden kuli, lahko pa ga uporabljate za pisanje po zaslonih na dotik, z njim lahko merite ali pa ga uporabite kot vodno tehtnico, prav tako pa lahko z njim privijačite manjše vijake, saj ima v svoji notranjosti spravljena dva nastavka za vijačenje. Multifunkcijski svinčnik 6v1 ne zavzema veliko prostora, saj je velik kot vsako drugo pisalo, prav tako pa je tudi lahko lepo darilo za vsakogar!

Multifunkcijski svinčnik lahko uporabljate za pisanje po zaslonih na dotik, z njim lahko merite ali pa ga uporabite kot vodno tehtnico, prav tako pa lahko z njim privijačite manjše vijake!

Multifunkcijski kemični svinčnik 6v1

Multifunkcijski kemični svinčnik se lahko uporablja za pisanje tako kot vsak navaden kuli, lahko ga uporabljate za pisanje po zaslonih na dotik: telefonski aparat, tablice itd... Z njim lahko merite ali pa ga uporabite kot vodno tehtnico, prav tako pa lahko z njim privijačite manjše vijake, saj ima v svoji notranjosti spravljena dva nastavka za vijačenje eden je križni drugi pa raven.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • v paketu dobite kar 3 multifunkcijske kemične svinčnike!
  • TOP darilo za vsakogar, vključena tudi brezplačna poštnina
  • poleg pisanja ga lahko uporabite za pisanje po zaslonih na dotik
  • z njim lahko privijačite manjše vijake ali merite

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Api ponuja oblačila in pripomočke za dom in prosti čas. Svojim strankam zagotavljajo kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (334)