Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Naj bo vaša vožnja varna! 60% popust na avto nosilec za pametni telefon!

9,90 €

Redna cena od 24,90 €

# / 6

Naj bo vaša vožnja varna! 60% popust na avto nosilec za pametni telefon!

9,90 €

Redna cena od 24,90 €

Veliko časa preživite v avtu in ste stalno na poti? Nosilec vam omogoča, da imate v avtu vedno vse pri roki. Postavite vaš telefon na trenutno najbolj popularen mobilni nosilec, vključite navigacijo in uživajte v vožnji. Priročno in uporabno držalo za pametni telefon, ki ga lahko zaradi njegovega posebnega dizajna preprosto namestite na ventilacijske reže in ga obračate, kakorkoli želite. Mini univezalni avtonosilec za telefon vsebuje štiri silikonske obloge, ki zagotavljajo stabilnost in ščiti vaš telefon pred praskami in tresljaji!

Mini univezalni avtonosilec za telefon vsebuje štiri silikonske obloge, ki zagotavljajo stabilnost in ščitijo vaš telefon pred praskami in tresljaji!

Avtonosilec ONE za telefon

Avtonosilec ONE za na zračnik omogoča varno držo vašega telefon s kar štirim mehkim silikonskim oblogam. Posebne mehke gumijaste obloge in amortizirano ležišče omogočajo vaši napravi varno in amortizirano nosilnost, ter varujejo telefon pred praskami in zdrsom. Ima tudi 360 ° nastavitev krmiljenja.

Univerzalna združljivost – primeren za telefone z velikostjo zaslona  4,7 ”-6,5”. Telefone znamke in modelov iPhone Xs, Xs Max, XR, X, 8, 8, 7, 6, 6 plus, Samsung Galaxy S10/S10+/S10e, Note9, S9 / S9 +, Opomba 9, Opomba 8, S8 / S8 +, S7 / S7 rob, S6 / S6 Edge, drugi Google, LG, Huawei in še več.

LATNOSTI:
Velikost izdelka: 12,2x4.2 cm
Teža izdelka: 51 g
Širina objemke izdelka: 67-86 mm

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • imejte telefon vedno na dosegu roke
  • trenutno najbolj popularen mobilni nosilec
  • obvezna oprema za potovanje z avtom
  • ima tudi 360 ° nastavitev krmiljenja
  • štiri silikonske obloge, ki zagotavljajo stabilnost
  • univerzalna združljivost – primeren za telefone z velikostjo zaslona 4,7 ”-6,5”
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Apis je nastala kot odgovor na potrebo vedno večjega števila ljudi v njihovem ožjem krogu. Vsi smo se že znašli pred dilemo, kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju (rojstni dan, poroka, obletnice ...). Zaradi te potrebe so se odločili ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (314)