Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

63% popust na IR panele priznanega proizvajalca z možnostjo termostata!

od 39,90 €

Redna cena od 0,00 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

63% popust na IR panele priznanega proizvajalca z možnostjo termostata!

od 39,90 €

Do prijetnega toplega zraka v vašem stanovanju še varčnejše in bolj prijazno okolju! Izberite učinkoviti IR panel priznanega proizvajalca SecondSonne, ki so odlična rešitev za stanovanja. Preprosto jih namontirajte in začutite toploto. Paneli ne povzročajo dvigovanje prahu in bakteriji ter pozitivno vplivajo na vaše zdravje. V ponudbi je tudi možnost nakupa kakovostnega termostata!

Paneli ne povzročajo dvigovanje prahu in bakteriji ter pozitivno vplivajo na vaše zdravje!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 15 let garancije
 • električni kabel s priklopom
 • set vijakov
 • navodila za montažo
 • EU cerftifikati za varnost in zanesljivost pridobljen v nemškemu laboratoriju najvišjega standarda

IR PANELI SECONDSONNE

Priznani proizvajalec IR panelov SECONDSONNE, je prisoten na trgu že več kot 15 let, navzoči po so kar v 45 državah po svetu, vse to dokazuje, da so paneli vrhunske kakovosti. Garancija na panele je 15 let, življenjska doba več kot 40 let. Prav tako pa njihovo varnost in zanesljivost potrjujejo pridobljeni evropski certifikati. Infrardeče ogrevanje kot alternativa odpira nove poti ogrevanju.

V primerjavi s konvekcijo je to veliko boljši način ogrevanja v vseh pogledih. Infrardeče ogrevanje deluje na podlagi nižjih temperatur na površini grelnega telesa. Pri varčevanju z energijo se ponuja varčna alternativa: ne samo, da je bolj varčna z energijo, prav tako zagotavlja več udobja in preprečuje rast plesni. Toplotno valovanje ne segreva zraka ampak trdne predmete in tekočine, zato zrak ostane prijetnejši in bolj svež. Posredno se zaradi toplejše površine ogreje tudi zrak, vendar brez dvigovanja prahu in izsuševanja zraka. Posledično prostora ni potrebno toliko prezračevati, kar pomeni še dodaten prihranek z energijo. S pomočjo toplotnega valovanja se izenačijo temperature vseh predmetov v prostoru. Zaradi tega se človek počuti dobro in sproščeno.

PREDNOSTI IR PANELOV SECONDSONNE

 • cenovno zelo ugodna rešitev za zdravo in varčno ogrevanje celotnega objekta
 • hitra in preprosta namestitev saj ni potrebe po izdelavi cevnih inštalacij ter prebojev sten
 • pozitivno vplivajo na vaše zdravje
 • so primerni za vse vse, ki želijo veliko prihraniti, maksimalno izkoristiti ogrevalni sistem, se znebiti vlage in plesni, ki trpijo zaradi bolezni dihal, ki želijo stanovanju dodati modni pridih, ki so v koraku s časom in tehnologijo

MOŽNOST DEKORACIJE, BARVANJA IN POTISKA POVRŠINE PANELA
Odlična rešitev za najemniška stanovanja , pri sami inštalaciji ni treba posegati v samo stanovanje, zato v večini primerov ne potrebujete nikakršnih dovoljenj lastnikov stanovanja. V primeru selitve, pa lahko IR ogrevalni sistem enostavno odnesete s seboj. Delujejo neslišno, tako da niso moteče za okolico. Ne povzročajo suhega zraka, saj iz sten potegnejo vlago, ki vlaži zrak. Ne povzročajo dvigovanja prahu in bakterij. Integrirani nosilci na zadnji strani panela omogočajo horizontalno ali vertikalno montažo na stropu ali steni in tako dodatno privarčujete.

TERMOSTAT
Termostat TS-2000 SecondSonne je privlačne in moderne oblike ter enostaven za uporabo. Daljinski upravljalnik je prenosen oziroma samostoječ saj deluje na baterije. Grelno ploščo preprosto priključite na sprejemno enoto termostata in z daljinskim upravljalnikom regulirate temperaturo prostora. Omogoča tudi nastavitev urnika delovanja grelnih plošč po sistemu s časovnimi intervali.

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kako se izračuna poraba?
Infrardeča toplota se akumulira v predmetih in ni velikih izgub toplote, če odpirate vrata in okna. Infra paneli grejejo predmete (tudi vas), zato boste pri 20 °C občutili, kot da je v prostoru 23 °C. 3 °C nižja temperatura vam lahko prihrani celo do 30 % denarja pri stroških ogrevanja. Zato je lahko IR panel vklopljen v povprečju od 4-6 ur na dan. Za 60m2 stanovanje potrebujete za ogrevanje z IR paneli cca. 4 kW.

IZRAČUN PORABE: 4KW x 0,12€/kwh x 5 ur/dan x 180 dni = 432€ na leto. V kolikor želite prihraniti dodatnih nekaj deset evrov na leto lahko tudi izberete cenejšega elektro-distributerja. Sprememba je zelo preprosta.

2. Ali je možna tudi montaža na stropu?
Poleg IR panela Secondsonne so priloženi vijaki in vse potrebno za montažo na steno, z istimi je mozna tudi montaža na strop.

3. Kateri termostat je primeren za panel SecondSonne?
Vsi termostati, ki so v prodaji, časovni ali temepraturni, so kompatibilni z IR paneli Secondsonne,tako da lahko brez skrbi kombinirate različne termostate vseh evropskih prizvajalcev saj so Secondsonne paneli narejeni po evropskih standardih.

4. Ali je pod mizo hladno?
Ljudje, ki še niso poskusili infra ogrevanja, pogosto govorijo o tem. V resnici pa to, da je pod mizo hladno, nikakor ne drži. Infrardeča toplota se odbija od vseh predmetov in se posredno ogreje cel prostor (tudi pod mizo). Pri konvekcijskem načinu pa se topel zrak dviga prosti stropu in pri tleh ostane hladno. Pri IR ogrevanju je toplota enakomerno razporejena po celotnem prostoru.

5.Kako lahko zagotovite kakovost in hitro popravilo v primeru uveljavljanja garancije?
Ni vedno nujno, da večja podjetja bolje zagotavljajo kakovost in, naj nas ne zavede zunanji videz podjetja, važno je kakšna je vsebina. Predvsem pa še vedno velja pregovor “manj je več”.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • najboljši način ogrevanja za stanovanja
 • kar 15 let garancije
 • primerni za ogrevanje različnih prostorov: stanovanje, hiša, vikend, itd.
 • pozitivno vplivajo na vaše zdravje
 • maksimalno izkoristi ogrevalni sistem
 • ne povzročajo dvigovanja prahu in bakterij.
 • okolju prijazno ogrevanje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (222)